Briefly in English

Blogi

Yritysmaratonviestissä liikuttiin yli 3000 kilometriä

Suomen Olympiakomitean järjestämä Virtual Yritysmaratonviesti sai lenkkeilijät liikkeelle perjantaina 21.5.2021 ympäri Suomen. Tapahtumaan osallistuneet yritysjoukkueet juoksivat, hölkkäsivät ja kävelivät yhteensä 3147 kilometriä eli lähes kolme kertaa Suomen päästä päähän. Liikuttuja tunteja kertyi kaikkiaan 365 yhden vuorokauden aikana.

Lindströmiltä tapahtumaan osallistui neljä joukkuetta. Helsinkiläinen Mika Bergman Lindströmiltä yllättyi joukkueiden hurjista kilometrimääristä, joita kertyi huikeat 600 km. Lindströmin joukkueita oli mukana 9 eri paikkakunnalta, Helsingin lisäksi muun muassa Oulusta, Lempäälästä ja Luumäeltä.

– Oli hienoa lukea päivän aikana juoksijoiden kommentteja ja katsella fiiliskuvia Yammerista. Virtual Yritysmaratonviesti varmasti lisäsi osallistujien motivaatiota liikkumiseen. Minullakin perjantai olisi muuten ollut 0 km päivä.

Bergman kokosi myös muiden lindströmiläisten kokemuksia tapahtumasta:

– Oli mahtava kokemus kerätä joukkueena yhteisiä kilometrejä Virtual Yritysmaratonviestissä. Lasten liikunnan tukeminen tapahtuman avulla on tärkeä asia ja antoi hyvän fiiliksen juoksuun.

– Huippufiiliksellä oltiin mukana. Tuli taas todistettua, että liikunta ja työpäivä sopivat täydellisesti yhteen.

– Hyvällä fiiliksellä mukana ja pidin siitä, että sai juosta vapaavalintaisen määrän milloin haluaa.

Lindströmin lisäksi mukana oli kymmeniä muita yrityksiä.

Piristystä pandemian keskelle

Yritysmaratonviestin tapahtumapäällikkö Lauri Ijäs on iloinen, että Yritysmaratonviestiin ilmoittautuneet yritykset innostuivat kevään virtuaalitoteutuksesta.

– Päätimme alkuvuonna, että tämän vuoden livetapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti syksyllä. Halusimme kuitenkin tarjota yrityksille myös kevääksi yhteisöllistä ja liikunnallista ohjelmaa ja syntyi ajatus kehittää Virtual Yritysmaratonviesti -tapahtumapäivä toukokuulle.

– Virtuaalitapahtuman tarkoituksena oli innostaa työyhteisöjä liikkumaan hyvin matalalla kynnyksellä ja tuomaan piristystä pitkään kestäneisiin poikkeusoloihin. Tapahtumapäivän tulokset kertovat, että onnistuimme tässä erinomaisesti. Kehitämme Virtual Yritysmaratonviestin roolia ja mietimme, miten sitä voisi kehittää entistä paremmaksi. Nyt käännämme kuitenkin katseet kohti syyskuuta ja Töölönlahden Yritysmaratonviestiä, joka järjestetään live-tapahtumana 17.9.2021.

Yritysmaratonviestin tuotot ohjataan Lasten Liike -harrastustoimintaan. Iso osa Lasten Liikkeen toimintaa on ohjaajien koulutus. Vuoden 2021 tavoitteena onkin kouluttaa yli 1 000 harrastusohjaajaa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Kiitos, kun olit mukana. Liikutetaan yhdessä lapsia!

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.