Briefly in English

Helsinki

Osallistujan opas

Osallistujan opas on tehty Edenred Yritysmaratonviesti Helsinkiin osallistuville henkilöille. Löydät kattavasti tietoa tapahtuma-alueesta, tapahtumapäivän aikataulusta, juoksun kulusta sekä yhteistyökumppanimme. Tutustu osallistujan oppaaseen klikkaamalla alla olevaa painiketta OSALLISTUJAN OPAS.

Tapahtumapäivänä jokainen joukkue saa myös yhden painetun version osallistujan oppaasta. Sen loppuosaan on varattu sivuja, joihin voitte suunnitella vielä juoksujärjestystä.

Info -välilehteä päivitetään kevään 2025 aikana.

OSALLISTUJAN OPAS

JUOKSEMISEN ILOA

Töölönlahdella

Suomen suurinta yritysliikuntatapahtumaa vietetään perjantaina 16.5.2025 Helsingin Töölönlahden puistossa järjestyksessään jo 15. kerran. On täydellinen hetki haastaa kollegasi, koko työyhteisösi tai jopa asiakkaasi mukaan yhteisölliseen ja energisoivaan päivään.

Tapahtuma sopii kaikille, oli kyseessä sitten kilpailuhenkisempi joukkue tai rennompi osallistuminen hauskoilla tiimiasuilla maustettuna.

Ilmoittautuminen on avoinna Yritysmaratonviesti 2025 – varmista paikkasi lähtöviivalta. Juoksijat voi lisätä joukkueeseen myös myöhemmin!

ILMOITTAUDU MUKAAN

AIKATAULU

Helsingin tapahtuma 17. toukokuuta alkaa joukkuekassien noudolla kisatoimistolta klo 09:00 alkaen. Joukkuekassin voi hakea kuka vain joukkueenjäsen klo 12 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuman avauspuheenvuoro on ohjelmassa klo 11:45. Kello 12:00 lavalle nousee Sony Music Finlandin Diandra, minkä jälkeen osallistujat kokoontuvat yhteiseen alkulämmittelyyn klo 12:30. Ensimmäisen kierroksen juoksijat kokoontuvat lähtöalueelle klo 12:50, ja itse yhteislähtö tapahtuu klo 13:00. Iltapäivällä Diandra esiintyy klo 16:30. Palkintojenjako on suunniteltu alkavaksi klo 17:00, ja tapahtuman ajanotto sekä maalialue suljetaan klo 18:00. Tapahtuman virallinen päätös on klo 19:00, jonka jälkeen joukkueet usein jatkavat yhdessä omiin jatkopaikkoihin.

Pidätämme oikeuden tehdä aikatauluun muutoksia.

Tapahtuma-alue

Tapahtuma on siirtynyt vuodeksi 2024 uuteen, aiempaa tilavammalle alueelle Töölönlahden puistoon (Töölönlahden puisto, 00100 Helsinki). Alue tarjoaa kattavat palvelut osallistujille: anniskelu- ja kahvila-alueen, kisatoimiston, pukuhuoneteltat, veloituksettoman varustesäilytyksen, WC:t sekä juomahullon. Tapahtumassa huolehditaan osallistujien turvallisuudesta tarjoamalla laadukas ensiapupalvelu.

Lisäpalveluina tarjolla ovat Premium- ja Basic -telttapaikat, pöytäpenkki -setit. Lisäksi voit luoda piknik-viltillä oman tukikohdan mistä vain tapahtumapuiston vehreiltä nurmialueilta!

Tapahtuma-alueella on myös yhteistyökumppaneiden promo-pisteitä, joihin voit tutustua päivän aikana. Tapahtuman aikana lavalla osallistujia tulee viihdyttämään kahteen kertaan upea Diandra!

JUOKSUREITTI

Helsingin tapahtuman reitti kulkee vastapäivään Töölönlahden ympäri. Lähdön ja juoksijan vaihdon jälkeen edessä on Linnunlaulun mäki, jota seuraa pidempi alamäkijakso. Tätä lukuun ottamatta reitti on tasaista ja rennosti juostavaa. Yksi kierros on samalla yksi viestiosuus, jonka pituus on noin 2km. Reittiä ei ole virallisesti mitattu, minkä vuoksi se ei ole virallinen maratonmatka.

Juoksureitin varrella osallistujia palvelee yksi juomapiste, jossa juoksija voi hörpätä juomista matkan varrella. Kierroksen voit mennä täysin omaan kuntotasosi ja joukkueen tavoitteiden mukaan. Juoksureitti on pysynyt vuosien saatossa samana, ainoastaan lähtö- ja maalialueet ovat siirtyneet kolme kertaa tapahtuma-alueen muutosten myötä.

Otathan juoksureitillä myös muut ihmiset huomioon ja käyttäydyt kohteliaasti – tärkeintä on hyvä mieli ja liikunnan riemu!

Kisatoimisto

Tapahtumapäivänä kisatoimisto sijaitsee tapahtuma-alueella keskeisellä paikalla. Kisatoimisto palvelee osallistujia klo. 09:00 – 18:30 välisenä aikana. Tarkan sijainnin voi tarkistaa osallistujan oppaasta.

Kisatoimiston palvelut

  •  Voit noutaa joukkuekassin (sisältää mm. juoksunumerot) klo. 9-12 välillä.
  • Jos olet ostanut Lasten Liike -viestikapulan saat sen samalla, kun noudat joukkuekassin.
  • Jos tarvitset neuvoa, niin kysy rohkeasti kisatoimistosta tai muilta tapahtumatyöntekijöiltä – opastamme sinua.
  • Voit tehdä pakolliset viimehetken muutokset joukkueen kokoonpanoon (tapahtumapäivänä tehtyjen muutosten hinta 10€, maksutapana käy ainoastaan korttimaksuna).

Peseytyminen

WC

Tapahtuma-alueelle varataan osallistujien käytettävissä olevia wc:tä (myös inva wc) sekä käytettävissä on erikseen mainitut wc-tilat.

Suihkut

Osallistujat voivat nauttia veloituksettomista peseytymis- ja pukuhuonepalveluista Töölön kisahallissa. Muista mainita saapuessasi kisahallin aulaan, että osallistut Yritysmaratonviestiin. Töölön kisahallin osoite on Paavo Nurmen kuja 1c, 00250 Helsinki, ja se palvelee tapahtumapäivänä kello 07:00–22:00, ovet sulkeutuvat klo 21:00. Lisäksi tapahtuma-alueella tarjotaan pukuhuonetelttoja varusteiden vaihtoon.

TÖÖLÖN KISAHALLIN SIJAINTI

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.