Briefly in English

Blogi

Tapahtumaturvallisuus

Ohjeistusta päivitetään vallitsevien suosituksien ja ohjeistuksien mukaan. Päivitetty 3.8.2021.

Yritysmaratonviestin pääprioriteettina on olla turvallinen tapahtuma ja otamme sen huomioon toiminnassamme. Tapahtumatiimi tekee yhteistyötä viranomaisten ja eri alojen ammattilaisten kanssa, jotta tapahtuma on turvallinen, niin osallistujille kuin tapahtumatyöntekijöille.

Kisatoimisto

Kisatoimistosta joukkueen yhteyshenkilö noutaa joukkuekassin, jossa on juoksunumerot, osallistujan opas sekä tapahtumayhteistyökumppaneiden tuotteita. Samalla pyydämme teitä täyttämään lomakkeen, johon merkitään tapahtumapäivään osallistuvien henkilöiden tiedot. Tietolomake on viranomaisia varten, jotta mahdollinen jäljitystyö on tehokasta ja helppoa. Säilytämme tietolomaketta tapahtumapäivän jälkeen 14 päivää, jonka jälkeen ne tuhotaan.

Osallistujakassin voi noutaa kisatoimistosta laajalla aikavälillä 09:00 – 13:00. Noudathan osallistujakassin ajoissa ja vältetään näin kisatoimiston ruuhkautumista. Jos noudon yhteydessä on jono, niin muistathan pitää väliä seuraavaan jonottajaan.

Jokainen tapahtumatyöntekijä käyttää tapahtuman ajan kasvomaskia, joten sinun on turvallista kääntyä tapahtumatyöntekijöiden puoleen, mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat apua.

Käsihygienia

Tapahtuma-alueella on useita käsidesipisteitä, jossa voit desifioida kätesi. Jokainen toiletti on myös varustettuna käsidesillä. Suosittelemme myös tuomaan oman käsidesin mukanasi, jota voit käyttää aina tarpeen mukaan.

Kasvomaskin käyttö

Suosittelemme jokaista osallistujaa käyttämään tapahtuma-alueella, vaihto-alueella sekä lähdön yhteydessä omaa kasvomaskia. Juoksureitillä ei ole pakollista käyttää kasvomaskia.

Ensiapu

Tapahtumassa on päivystävä ensiapupiste, joka sijaitsee Amfiteatterin vieressä. Tarkan sijainnin löydät tapahtuma-alueen kartasta. Tapahtuman sydänturvallisuuskumppanina toimii Sydänturva, jonka defibrillaattoreita on ensiavun käytössä sekä sijoiteltuna tapahtuma-alueelle.

Viestikapula

Tänä vuonna viestikapulan käyttäminen vaihdon yhteydessä on vapaaehtoista. Vaihtamisen voi suorittaa myös siten, että saapuva juoksija on parin metrin etäisyydellä kierrokselle lähtevästä juoksijasta.

Ohjeet jokaiselle juoksijalle

Ethän saavu tapahtumaan sairaana tai altistuneena. Tapahtumapaikalla toivomme teidän noudattavan ohjeistuksia.

Kiitos kun huomioit muut:

-En saavu sairaana, oireisena tai altistuneena alueelle.
-Noudatan vallitsevia THL:n kasvomaskisuosituksia.
-Huomioin muut ja pidän huolen turvaväleistä.
-Huolehdin käsihygieniasta ja vältän ylimääräistä pintoihin koskemista.
-Yskin ja aivastan oikein, enkä tartuta muita.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET
LASTEN LIIKUNTAA

Lasten liike -viestikapula

Tue lasten liikuntaa ja lunasta
Yritysmaratonviestiin joukkueellesi
Lasten Liike -viestikapula!

Osta
Lue lisää

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras vaihtuu 31.10.2021.

420 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
Pöytäpenkki-setti – 50 €
Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja 995 €
Juoksuvaatteet – Uutuus!
Painotuotteet – Uutuus!

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)