Briefly in English

Yhteistyökumppanit

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta.
Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa, josta kotimaiselle liikunnalle ja urheilulle yli 160 miljoonaa euroa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään ja liikkumiseen. Haluamme olla mukana tukemassa liikkumisen iloa tämän vuoden Yritysmaratonviestissä!

Tulos Helsinki on kotimainen digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Olemme kasvattaneet asiakkaidemme myyntiä ja auttaneet heitä kansainvälistymään jo vuodesta 2008.

Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö on tasokkaan asiakastyön edellytys. Siksi kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja vaalimaan hyvinvointiaan.

Osallistumme Yritysmaratonviestiin mukaan parilla joukkueella. Lisäksi vastaamme tapahtuman digitaalisesta markkinoinnista. Meille on ilo päästä Yritysmaratonviestin yhteistyökumppanina tukemaan lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja!

Työhyvinvointibrändi Virkisteri on henkilöstöliikunnan ja -valmennuksen ammattilaispalveluihin keskittynyt yritys. Se auttaa asiakasyrityksiään kehittämään ja ylläpitämään työntekijöiden työhyvinvointia ja työkykyä erilaisilla asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöidyillä palveluillaan. Virkisterin tavoite on tukea työntekijöiden hyvinvointia, työkykyä ja viihtyvyyttä sekä lisätä työyhteisön yhteenkuuluvuutta.
Tuotamme vireystilaa ylläpitäviä ja palautumista edistäviä käytäntöjä työelämän tarpeisiin esimerkiksi Liikkuva Tauko®, juoksu- ja hyvinvointivalmennuskonseptimme kautta.

Liikunnallisuus ja palautumistaidot omaksutaan osaksi arkea parhaimmillaan jo lapsuudessa. Haluamme osaltamme olla mahdollistamassa sekä lasten että heidän vanhempiensa liikuntaa ja osana täyttä elämää!

Meille hyvinvoivat työntekijät ovat ensiarvoisen tärkeitä. Panostamalla henkilöstön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, on mahdollista saavuttaa huikeita tuloksia, niin yrityksen kuin jokaisen työntekijän oman hyvinvoinnin kannalta. YMV toimii oivana välietappina tässä pitkäntähtäimen projektissa ja samalla on mahdollista tukea Lasten Liikkeen tärkeää tehtävää lasten liikunnan edistämisessä.

Olemme Helsingissä sijaitseva moderni hyvinvointikeskus ketju. Viidessä toimipisteessämme tarjotaan laadukkaita hyvinvointipalveluja niin yksityishenkilöille, kuin yrityksille kilpailukykyisellä hinnalla. Palvelemme jokaista asiakasta yksilönä, sekä panostamme erityisesti heidän asiakastyytyväisyyteen. Olemme suurella kunnialla mukana ensimmäistä kertaa Yritysmaratonviestissä kumppanina. Tarjoamme osallistujille mahdollisuuden testata palveluitamme paikan päällä. Onnekkaimmat osallistujat voittavat lahjakortteja palveluihimme! Erittäin mahtava juttu, kun saamme mahdollisuuden tukea lasten liikuntaa ja samalla edistää heidän hyvinvointia.

Sydänturva on mukana tekemässä Yritysmaratonviestistä turvallista tapahtumaa. Äkillinen sydänpysähdys voi tapahtua milloin tahansa ja kenelle tahansa. Sydänturva toimittaa tapahtuma-alueelle sydäniskureita, joilla mahdollistetaan nopea ja asianmukainen avun saanti, jos hätätilanne yllättäisi.

Sydäniskurimme parantavat työntekijöiden turvallisuutta tuhansissa yrityksissä ympäri Suomen. Liikunta lisää tunnetusti sydämen turvaa, ja Yritysmaratonviestin kumppanina jokaisesta hankitusta sydäniskurista menee osuus Lasten Liikkeen tukemiseen.

Ramirent Finland Oy on urheilun pitkäaikainen tapahtumarakentamisen kumppani. Tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja sekä edistää suomalaisten urheilutapahtumien laatua.

Onnistuneesta tapahtumasta jää hyvä mieli niin yleisölle, kuin järjestäjillekin. Yritysmaratonviestin tapahtuman rakentamisessa on hienoa olla mukana yhteistyökumppanina. Hyvinvoiva henkilökunta on meille tärkeä arvo ja sen vuoksi oli luontevaa koota tapahtumaan myös oma joukkue, etenkin kun voimme samalla tukea lasten liikkumista.

Stopteltat Oy on vuosittain kumppanina telttojen ja kalusteiden vuokraajana lukuisissa tilaisuuksissa häistä ja perhejuhlista suuriin urheilu- ja yritystapahtumiin sekä festivaaleihin. On hienoa osallistua YMV- tapahtumaan yhteistyökumppanina samalla tukien lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja.

Securitas on neljättä vuotta Yritysmaratonin turvallisuuskumppanina. On mahtavaa olla mukana tuottamassa laadukasta hyvänmielen tapahtumaa – turvallisesti. Haluamme kannustaa henkilöstöämme terveellisiin ja liikunnallisiin elämäntapoihin, jonka vuoksi meillä on kumppanuuden lisäksi tapahtumassa myös oma juoksujoukkue. Erityisen tästä tapahtumasta tekee se, että voimme oman henkilöstömme lisäksi tukea myös lasten liikkumista!

Työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen huomioiminen on tärkeää, myös tapahtumatekniikka-alalla, jossa työ voi ajoittain olla fyysisesti varsin raskasta. On ilo olla mukana YMV-tapahtumassa yhteistyökumppanina kannustamassa yrityksiä tukemaan työyhteisöjen hyvinvointia liikkumisen avulla. Tavoitteenamme on yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollistaa onnistunut tapahtuma, josta on iloa osallistujille ja myös konkreettista hyötyä yhteiskunnallisesti. Tapahtuma tekee arvokasta työtä lasten liikunnan lisäämiseksi!

Helsingin kaupunki on käynnistänyt liikkumisohjelman, jonka tavoitteena on saada helsinkiläiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Keskeisenä kohderyhmänä on kaupungin oma henkilöstö. Tavoitteena on vaikuttaa ihmisten asenteisiin, madaltaa liikkeelle lähtemisen kynnystä ja lisätä liikkumisen iloa. Lähdemme siitä, että pienikin liike auttaa. Käytä liikkumavarasi!

Loisto Catering on innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Olemme ylpeitä saadessamme toimia Yritysmaratonin yhteistyökumppanina tukien lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja. Haluamme edistää terveellistä ruokailua ja ruoan ympärille rakentuvaa yhdessäoloa.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET
LASTEN LIIKUNTAA

Lasten liike -viestikapula

Tue lasten liikuntaa ja lunasta syyskuun
Yritysmaratonviestiin joukkueellesi
Lasten Liike -viestikapula!

Osta
Lue lisää

Joukkue-
ilmoittautuminen

Kaksi tapahtumaa, yksi hinta

499 €

Voimassa 16/09/2021 asti
ILMOITTAUDU

Lisäpalvelut

Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
Pöytäpenkki-setti – 50 €
Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja 995 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)