YHTEISTYÖKUMPPANIT

Laakkonen_BMW_logo

FG_Fazer_ymv

Fressi Yrityspalvelut_YMV2

Veikkaus-logo

zeropoint-logo-muokattu

rantalainen_vaaka_png

stopteltat_logo_mustaoranssiYMV

Loiste_Enemmän-kuin-energiaa_RGBYMV2EB YMV

hh_tunnus_YMV

Martela600390

ramirent_logotype_rgb

Securitas.Final.20.02.08

HELSINKI-LOGO-YMV

RMC_logo_white_background

 

Laakkonen_BMW_logo

Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju. Laakkonen-konserni myy noin 36 000 autoa ja hoitaa yhteensä yli 250 000 huoltokäyntiä joka vuosi. Laakkonen edustaa useita automerkkejä, joista BMW on näkyvästi mukana vuoden 2018 BMW Yritysmaratonviestissä!

FG_Fazer_ymv2

Me Fazer Food Servicesillä haluamme edistää suomalaisten hyvinvointia. Missiomme on Ruokaa, jolla on merkitys. Yhteistyö Olympiakomitean Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailussa sekä Yritysmaratonviestissä tarjoaa meille mahdollisuuksia vuoden 2018 aikana tarjota asiakkuuksillemme konkreettisia toimenpiteitä hyvinvoinnin edistämiseen liikettä lisäämällä.

Fazerin perheyritykseen kuuluva Fazer Food Services on Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, päiväkodit, koulut ja oppilaitokset sekä ikääntyvien palvelutalot ja hoivakodit. Lisäksi teemme yhteistyötä valtion virastojen ja kuntien laitosten kanssa. Suomessa meillä on yli 600 ravintolaa, joissa tarjoilemme päivittäin yli 130 000 hyvää tekevää lounasta 3 300 ruoka-alan osaajan voimin.

 

Fressi Yrityspalvelut_YMV

Fressi Yrityspalvelut tuottaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja ensisijaisesti asiakasyritystensä omissa tiloissa. Palvelujen sisältöä suunniteltaessa yksi tärkeimmistä tavoitteista on saada energisyyttä yksittäisen työntekijän arkeen sekä työssä että vapaa-ajalla. Fressi Trainerit on täsmälääke tällaisessa toiminnassa. Trainerin avulla päästään asiakaskohtaamisissa ja tuloksissa pintaa syvemmälle.

Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa tyky-päivät, kuntokartoitukset, kuntosalilaitteiden myynti ja huolto. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli työyhteisösi kaipaa lisää energiaa!

EB YMV

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Palvelun avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja.

 

rantalainen_vaaka_png

Rantalainen on taloushallinnon palveluita tarjoava konserni, jolla on yli 40 vuoden kokemus tilitoimistoalalta. Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimisto, ja yrityksesi käytettävissä on yli 500 koulutetun ammattilaisen osaaminen 38 paikkakunnalla Etelä-Suomessa. Rantalainen palvelee asiakkaita paikallisesti sekä panostaa henkilökohtaiseen palveluun. Palvelutarjontaa kuuluvat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi asiantuntijapalvelut, yritysverotus ja tilintarkastus. Rantalainen valvoo yli 11 000 asiakkaan etua. Rantainen tarjoaa modernit taloushallinnon työkalut, jotka mahdollistavat reaaliaikaisempaa ajasta ja paikasta riippumatonta palvelua yrityksellesi.

loiste-logo-uusi-muokattu

Loiste on suomalainen, valtakunnallinen sähkönmyyjä ja urheilua sekä liikuntaa vahvasti tukeva energiayhtiö. Loisteella on 200 000 tyytyväistä asiakasta eri puolilla Suomea. Loiste tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa ja ostamalla Olympiasähköä, jokainen voi liittyä mukaan suomalaisen urheilun tukijoukkoihin!

stopteltat_logo_mustaoranssiYMV

Telttojen ja kalusteiden vuokrausyritys, sekä täyden palvelun juhlatalo. Toiminta telttojen parissa alkanut vuonna 1987, joten vankalla kokemuksella hoidetaan vaativatkin kokonaisuudet niin Suomessa, Baltiassa kuin Venäjälläkin. Valikoimasta löytyy vuokrattavaksi teltat ja tarvittavat kalusteet niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin – kerralla voidaan pystyttää jopa yli 50 000m² telttaa. Telttavuokrauksen markkinajohtajana Suomessa Stopteltat tarjoaa innovatiivisia, näyttäviä ja ennen kaikkea toimivia telttakokonaisuuksia ja ratkaisuja.

zeropoint

ZeroPointin päämääränä on taata korkealaatuisimmat kompressiovaatteet, joiden avulla pystyt saavuttamaan todelliset tavoitteesi. Tuotteemme ovat laajamittaisen tuotekehityksen ja testauksen tulos. Tämän seurauksena jokainen yksityiskohta on harkittu. ZeroPointin lähtökohtina ovat jatkuva tuotekehitys sekä innovointi. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä tutkijoiden, lääkäreiden, urheilijoiden ja urheilualan asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen kompressiokokemuksen. ZeroPoint-kompressiovaatteet estävät lihaskramppeja, edistävät palautumista, parantavat suorituskykyä sekä ehkäisevät lihasvammoja. Kompressiovaatteet ovat apuna myös matkustaessa, sillä ne poistavat turvotusta. Saavuta tavoitteesi ZeroPointin kompressiovaatteiden avulla!

hh_tunnus_YMV

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 630 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Martela600390

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista työ- ja oppimisympäristöjä kehittävistä yrityksistä. Me määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja Martela Lifecycle -mallin mukaisesti. Martela tunnetaan laajasta palvelutarjonnasta sekä laadukkaista, ergonomisista ja innovatiivisista tuotteista. Elinkaariajattelun avulla kasvatetaan työntekijöiden hyvinvointia, tuetaan työ- ja johtamiskulttuurin uudistamista ja saavutetaan kustannustehokkuutta. Vastuullisuus on olennainen osa Martelan elinkaaritoimintamallia – tarpeettomat, mutta hyväkuntoiset kalusteet kunnostetaan ja tarjotaan Martela Outletin kautta uusille käyttäjille.

 

ramirent_logotype_rgb

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 40 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan vuokraamoverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. Ramirent on mukana rakentamassa vuosittain myös lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Yhtenä näihin kuuluu myös Yritysmaratonviesti.

Securitas.Final.20.02.08

Tarjoamme asiakkaidemme erilaisiin turvallisuustarpeisiin sekä tehokkaita palvelukonsepteja että yksilöllisiin erityistarpeisiin räätälöityjä palveluratkaisuja.
Palvelutoimintamme kulmakiviä ovat toimiminen lähellä asiakasta, kokenut henkilöstö, joka tuntee asiakkaan toimintaympäristön ja tarpeet, sekä oikein mitoitetut turvallisuuspalvelut. Kehittämällä ja jalostamalla jatkuvasti palvelujamme pyrimme vastaamaan nopeasti asiakkaidemme muuttuviin turvallisuustarpeisiin

RMC_logo_white_background

RMC Light & Sound Oy palvelee kaikissa tapahtumatekniikan suunnitteluun, toteutuksiin ja vuokrauksiin liittyvissä asioissa. Vuonna 1980 perustettu yritys on yksi alan merkittävimmistä ja tunnetuimmista toimijoista Suomessa. Palvelumme sisältävät valo-, ääni- ja videotekniikan suunnittelun ja toteutuksen, tapahtumien teknisen tuotannon sekä laitteiden vuokraus- ja ylläpitopalvelut. Olipa kyse seminaarista, messuosastosta tai konserttitapahtumasta, tarjoamme laadukkaat laitteet ja asiantuntevan palvelun. Käännythän puoleemme, kun tarvitset apua tapahtumasi teknisissä järjestelyissä.