Briefly in English

Yhteistyökumppanit

Fressi Yrityspalvelut on jo yli 20 vuotta aktivoinut valtakunnallisesti työyhteisöjä liikkumaan ja pitämään huolta työhyvinvoinnistaan. Meille on luontevaa olla mukana lisäämässä liikettä yli 4 000 työntekijän arkeen Yritysmaratonviesti -tapahtumassa.

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta.
Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa, josta kotimaiselle liikunnalle ja urheilulle yli 160 miljoonaa euroa.. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään ja liikkumiseen.
Liikkumisen iloa on kiva seurata Töölönlahdella 24.5. Yritysmaraton tapahtumassa.

Yritysmaratonviestissä pääsemme viettämään hauskan päivän tiimimme kesken. Yrityksenä haluamme kuitenkin tuottaa arvoa yhteiskunnalle ja liikuttaa työikäistä väestöä. Siksi on aivan mahtavaa, että tapahtuman tuotoilla tuetaan lasten liikkumista. Näin voimme tukea aikuisten lisäksi myös lapsia aktiivisemmassa arjessa.

Meille hyvinvoivat työntekijät ovat ensiarvoisen tärkeitä. Panostamalla henkilöstön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, on mahdollista saavuttaa huikeita tuloksia, niin yrityksen kuin jokaisen työntekijän oman hyvinvoinnin kannalta. YMV toimii oivana välietappina tässä pitkäntähtäimen projektissa ja samalla on mahdollista tukea Lasten Liikkeen tärkeää tehtävää lasten liikunnan edistämisessä.

Me Zeropointilla teemme ekologisesti valmistettuja kompressiovaatteita urheiluun ja työhyvinvointiin. Vastuullisuus on toimintamme kivijalka ja siten onkin luontevaa olla mukana tukemassa lasten liikuntaa. Haluamme myös saada yritysten työntekijät liikkeelle ja voimaan hyvin. Kompressiosukat tsemppaavat liikuntasuoritusta, mutta auttavat myös jaksamaan pitkät päivät jalkeilla tai matkustaessa.

Ramirent Finland Oy on urheilun pitkäaikainen tapahtumarakentamisen kumppani. Tavoitteena on helpottaa seurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntatoimijoiden toimintaa tarjoamalla laadukkaita tapahtumarakentamisen palveluratkaisuja sekä edistää suomalaisten urheilutapahtumien laatua.

Onnistuneesta tapahtumasta jää hyvä mieli niin yleisölle, kuin järjestäjillekin. Yritysmaratonviestin tapahtuman rakentamisessa on hienoa olla mukana yhteistyökumppanina. Hyvinvoiva henkilökunta on meille tärkeä arvo ja sen vuoksi oli luontevaa koota tapahtumaan myös oma joukkue, etenkin kun voimme samalla tukea lasten liikkumista.

Stopteltat Oy on vuosittain kumppanina telttojen ja kalusteiden vuokraajana lukuisissa tilaisuuksissa häistä ja perhejuhlista suuriin urheilu- ja yritystapahtumiin sekä festivaaleihin. On hienoa osallistua YMV- tapahtumaan yhteistyökumppanina samalla tukien lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja.

Securitas on toista vuotta Yritysmaratonin turvallisuuskumppanina. On mahtavaa olla mukana tuottamassa laadukasta hyvänmielen tapahtumaa – turvallisesti. Haluamme kannustaa henkilöstöämme terveellisiin ja liikunnallisiin elämäntapoihin, jonka vuoksi meillä on kumppanuuden lisäksi tapahtumassa myös oma juoksujoukkue. Erityisen tästä tapahtumasta tekee se, että voimme oman henkilöstömme lisäksi tukea myös lasten liikkumista!

Työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen huomioiminen on tärkeää, myös tapahtumatekniikka-alalla, jossa työ voi ajoittain olla fyysisesti varsin raskasta. On ilo olla mukana YMV-tapahtumassa yhteistyökumppanina kannustamassa yrityksiä tukemaan työyhteisöjen hyvinvointia liikkumisen avulla. Tavoitteenamme on yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollistaa onnistunut tapahtuma, josta on iloa osallistujille ja myös konkreettista hyötyä yhteiskunnallisesti. Tapahtuma tekee arvokasta työtä lasten liikunnan lisäämiseksi!

Helsingin kaupunki on käynnistänyt liikkumisohjelman, jonka tavoitteena on saada helsinkiläiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Keskeisenä kohderyhmänä on kaupungin oma henkilöstö. Tavoitteena on vaikuttaa ihmisten asenteisiin, madaltaa liikkeelle lähtemisen kynnystä ja lisätä liikkumisen iloa. Lähdemme siitä, että pienikin liike auttaa. Käytä liikkumavarasi!

Loisto Catering on innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Olemme ylpeitä saadessamme toimia Yritysmaratonin yhteistyökumppanina tukien lasten liikkumista ja terveellisiä elämäntapoja. Haluamme edistää terveellistä ruokailua ja ruoan ympärille rakentuvaa yhdessäoloa.

Yritysmaratonviesti

AUTETAAN LAPSIA
LIIKKUMAAN

 • Joukkue-
  osallistuminen

  560 €

  01/01/2020 – 29/02/2020

 • Telttapaketit

  995€

  Premium – telttapaketti

 • Lisäpalvelut

  Lasten Liike viestikapula, alkaen 100€
  Piknik-kassit – 60€
  Pöytäpenkki-setti – 50€

  Lue lisää

ILMOITTAUDU & LISÄPALVELUT

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10%, lisätuotteiden hintoihin lisätään alv. 14-24%.)