Briefly in English

Yhteistyökumppanit

Laakkonen on tänäkin vuonna innolla mukana tapahtumassa, hienojen aiempien vuosien innostamana. On loistavaa tavata suuri joukko hyväntuulisia yritysihmisiä tukemassa tärkeää asiaa mm. lasten liikuntaa Suomessa Lasten Liike -hankkeen kautta, johon osa tapahtuman tuotoista ohjataan. Haluamme tuoda yritysautona suositut Škoda-mallit esille tapahtumaan ja esitellä uutta mallistoa autoileville osallistujille.

Fressi Yrityspalvelut on jo yli 20 vuotta aktivoinut valtakunnallisesti työyhteisöjä liikkumaan ja pitämään huolta työhyvinvoinnistaan. Meille on luontevaa olla mukana lisäämässä liikettä yli 4 000 työntekijän arkeen Yritysmaratonviesti -tapahtumassa.

Yritysmaratonviestissä pääsemme viettämään hauskan päivän tiimimme kesken. Yrityksenä haluamme kuitenkin tuottaa arvoa yhteiskunnalle ja liikuttaa työikäistä väestöä. Siksi on aivan mahtavaa, että tapahtuman tuotoilla tuetaan lasten liikkumista. Näin voimme tukea aikuisten lisäksi myös lapsia aktiivisemmassa arjessa.

Meille hyvinvoivat työntekijät ovat ensiarvoisen tärkeitä. Panostamalla henkilöstön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, on mahdollista saavuttaa huikeita tuloksia, niin yrityksen kuin jokaisen työntekijän oman hyvinvoinnin kannalta. YMV toimii oivana välietappina tässä pitkäntähtäimen projektissa ja samalla on mahdollista tukea Lasten Liikkeen tärkeää tehtävää lasten liikunnan edistämisessä.

Me Zeropointilla teemme ekologisesti valmistettuja kompressiovaatteita urheiluun ja työhyvinvointiin. Vastuullisuus on toimintamme kivijalka ja siten onkin luontevaa olla mukana tukemassa lasten liikuntaa. Haluamme myös saada yritysten työntekijät liikkeelle ja voimaan hyvin. Kompressiosukat tsemppaavat liikuntasuoritusta, mutta auttavat myös jaksamaan pitkät päivät jalkeilla tai matkustaessa.

Helsingin kaupunki on käynnistänyt liikkumisohjelman, jonka tavoitteena on saada helsinkiläiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Keskeisenä kohderyhmänä on kaupungin oma henkilöstö. Tavoitteena on vaikuttaa ihmisten asenteisiin, madaltaa liikkeelle lähtemisen kynnystä ja lisätä liikkumisen iloa. Lähdemme siitä, että pienikin liike auttaa. Käytä liikkumavarasi!

Yritysmaratonviesti

AUTETAAN LAPSIA
LIIKKUMAAN

 • Joukkue-
  osallistuminen

  590 €

  01/03/2019 – 30/04/2019
  01/05/2019 – 24/05/2019 660 EUR
  Lue lisää

 • Telttapaketit

  Loppuunmyyty

 • Lisäpalvelut

  Lasten Liike viestikapula, alkaen 100€
  Pöytäpenkki-setti, 50€
  Piknik-kassit, 60€

  Lue lisää

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10%, lisätuotteiden hintoihin lisätään alv. 14-24%.)