Briefly in English

Tampere

Osallistujan opas

Osallistujan opas on tehty Edenred Yritysmaratonviesti Tampereelle osallistuville henkilöille. Löydät kattavasti tietoa tapahtuma-alueesta, tapahtumapäivän aikataulusta, juoksun kulusta sekä yhteistyökumppanimme. Tutustu osallistujan oppaaseen klikkaamalla alla olevaa painiketta OSALLISTUJAN OPAS.

Tapahtumapäivänä jokainen joukkue saa myös yhden painetun version osallistujan oppaasta. Sen loppuosaan on varattu sivuja, joihin voitte suunnitella vielä juoksujärjestystä.

Info -välilehteä päivitetään kevään 2025 aikana.

OSALLISTUJAN OPAS

UUSI TAPAHTUMAKAUPUNKI

Tampere

Edenred Yritysmaratonviesti rantautuu ensimmäistä kertaa toiselle paikkakunnalle – Tampereelle! On täydellinen hetki haastaa kollegasi, koko työyhteisösi tai jopa asiakkaasi mukaan yhteisölliseen ja energisoivaan päivään.

Tapahtuma sopii kaikille, oli kyseessä sitten kilpailuhenkisempi joukkue tai rennompi osallistuminen hauskoilla tiimiasuilla maustettuna.

Ilmoittautuminen on avoinna – ilmoittaudu nyt mukaan ja varmista joukkueesi paikka lähtöviivalla!

Juoksijoiden nimet voit lisätä tai muokata lähempänä tapahtumapäivää. Tervetuloa!

ILMOITTAUDU MUKAAN

AIKATAULU

Tampereen tapahtuma järjestetään 24. toukokuuta, ja päivä alkaa joukkuekassien noudolla kisatoimistolta klo 10:00. Nouto jatkuu klo 12:00 saakka, ja tämän jälkeen on vuorossa tapahtuman avauspuheenvuoro klo 12:00. Puolenpäivän jälkeen klo 12:30 osallistujat kokoontuvat yhteiseen alkulämmittelyyn. Kello 12:50 ensimmäisen kierroksen juoksijat asettuvat valmiiksi lähtöalueelle, ja yhteislähtö tapahtuu klo 13:00. Myöhemmin iltapäivällä klo 17:00 alkaa palkintojen jako. Klo 18:00 suljetaan ajanotto- ja maalialue, ja tapahtuma päättyy virallisesti klo 19:00.

Pidätämme oikeuden tehdä aikatauluun muutoksia.

Tapahtuma-alue

Tampereen tapahtuma-alue sijaitsee Tampereen tai ehkä paremmin tunnetummin Ratinan stadionilla (Ratinan Rantatie 1, 33100 Tampere). Alue tarjoaa kattavat palvelut osallistujille: kisatoimiston, pukuhuoneet ja peseytymistilat, WC-tilat sekä varustesäilytyksen. Vesipisteet juoksuradan reunalla ja sisätiloissa takaavat, että voit helposti täyttää vesipullosi milloin tahansa.

Lisäpalveluina tarjolla on erityisesti sijoitetut pöytäpenkki-setit ja telttapaikat juoksuradalla, tarjoten loistavat paikat seurata tapahtuman kulkua. Lisäksi voitte valita joukkueenne tukikohdaksi mitkä tahansa stadionin lukuisista istumapaikoista – valitettavasti stadionin nurmialue ei ole käytettävissä.

Tapahtuma-alueella on yhteistyökumppaneiden promo-pisteitä, joihin voit tutustua päivän aikana. Lisäksi Ratinan stadionilla on kahvila, josta voit ostaa pientä purtavaa tai juotavaa tapahtumapäivän aikana.

 

JUOKSUREITTI

Edenred Yritysmaratonviestin Tampereen osuus alkaa yhteislähdöllä Ratinan stadionilta. Juoksijat suuntaavat stadionilta Ratinan rantatielle, jatkavat matkaansa Ratinan raitille ja etenevät kohti Höyrypuistoa. Höyrypuistossa, joka tarjoaa matkan varrella sijaitsevan juomapisteen, reitti kulkee pitkin rantaa, kiertäen Ratinanniemen ja palaten takaisin Ratinan stadionille. Vaihtoalue, jossa juoksijat vaihtavat viestikapulaa, on sijoitettu Ratinan stadionin juoksuradalle. Edenred Yritysmaratonviestin maaliviiva odottaa Ratinan stadionilla, missä viimeisen juoksijan saapuessa päättyy joukkueen suoritus.

Tapahtumassa maksimissaan 10 hengen joukkueet juoksevat tai kävelevät viestimuodossa noin maratonmatkan 42km. Joukkueet kiertävät reitin 19 kertaa vapaavalintaisessa juoksujärjestyksessä.

Otathan juoksureitillä myös muut ihmiset huomioon ja käyttäydyt kohteliaasti – tärkeintä on hyvä mieli ja liikunnan riemu!

 

KISATOIMISTO

Tapahtumapäivänä kisatoimisto sijaitsee tapahtuma-alueella keskeisellä paikalla. Kisatoimisto palvelee osallistujia klo. 10:00 – 18:30 välisenä aikana.

Kisatoimiston palvelut

  •  Voit noutaa joukkuekassin (sisältää mm. juoksunumerot) klo. 10-12 välillä. Jos olette ostaneet Lasten Liike -viestikapulan saatte sen joukkuekassin noudon yhteydessä.
  • Jos tarvitset neuvoa, niin kysy rohkeasti kisatoimistosta tai muilta tapahtumatyöntekijöiltä – opastamme sinua.
  • Voit tehdä pakolliset viimehetken muutokset joukkueen kokoonpanoon, nimeen tai juoksusarjaan (kisatoimistossa tehtyjen muutosten hinta 10€, maksutapana käy ainoastaan korttimaksuna).

PESEYTYMINEN

Ratinan stadionin suihku-, pukuhuone- ja WC-tilat ovat tapahtumapäivänä käytettävissäsi aluekartan osoittamissa paikoissa. Voit turvallisesti säilöä omaisuutesi lukollisissa kaapeissa pukuhuoneissa – muista tuoda oma lukkosi. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös maksuton varustesäilytyspalvelu, joka löytyy kisatoimiston läheisyydestä. Sekä pukuhuoneet että peseytymistilat ovat sijoitettu stadionin toiseen kerrokseen, tarjoten vaivattomat puitteet valmistautua tapahtumaan tai virkistäytyä sen jälkeen.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.