Briefly in English

Ostoehdot ja tietosuojaseloste

Ostoehdot

Yritysmaratonviestiin ilmoittautuminen on sitova eikä osallistumismaksua palauteta. Erittäin painavan syyn johdosta joukkueen ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan. Tästä on kuitenkin ilmoitettava järjestäjälle ennen tapahtumaa. Ostetut lisäpalvelut ovat voimassa vain kyseisenä vuonna, kun alkuperäinen ilmoittautuminen on tehty.

Kuvaus ja videointi

Tapahtuman aikana otettujen kuvien ja videoiden oikeudet kuuluvat Yritysmaratonviestille. Niitä voidaan käyttää erikseen ilmoittamatta tai hyvittämättä materiaalin käyttöä osallistujille. Materiaalia voidaan käyttää myös Yritysmaratonviestin markkinointitarkoituksiin.

Force Majeure

Yritysmaratonviestillä on oikeus esimerkiksi sodan, mellakoiden, tulipalojen, luonnonkatastrofien (kuten tulvien, myrskyjen, maanjäristyksien), äärimmäisten sääolosuhteiden, räjähdyksien, lakkojen, epidemioiden, uusien lakien, jotka kieltävät yleisötapahtuman järjestämisen viranomaisten päätöksistä tai suosituksista ja muista vastaavista tapahtumien syistä, peruuttaa tai siirtää tapahtuma myöhempään päivämäärään.

Jos tapahtuma peruutetaan, Yritysmaratonviestillä ei ole velvollisuutta palauttaa osallistumismaksua ja jos tapahtuma siirretään myöhempään ajankohtaan, ilmoittautuneella on mahdollisuus osallistua tapahtumaan uutena päivämääränä.

 

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Suomen Olympiakomitea Oy
Valimotie 10, 00380, Helsinki
Y-tunnus 0202238-5
info@olympiakomitea.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Lauri Ijäs
Valimotie 10, 00380 Helsinki
+358 50 356 7234
lauri.ijas@olympiakomitea.fi

Rekisterin nimi

Suomen Olympiakomitean järjestämän Yritysmaratonviestin yhteyshenkilörekisteri.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja käytetään Yritysmaratonviestin markkinointiviestintään. Nimeä käytetään myös henkilökohtaisen juoksunumeron luomiseen juoksutapahtumaa varten.

Rekisterin tietosisältö

Yritys, yhteyshenkilön ja juoksijoiden nimet, sukupuoli, sähköposti ja puhelinnumero. Lisäksi yhteyshenkilöltä kysytään hänen titteliään. Tiedot ovat vapaaehtoisia.
Tietoja kertyy, kun osallistujat itse luovuttavat tietonsa yhteyshenkilörekisteriin, joko uutiskirjeen tilaamalla tai ilmoittautumalla Yritysmaratonviestiin. Joukkueen yhteyshenkilö voi myös luovuttaa juoksijan antamalla luvalla heidän tietojaan (nimi, sukupuoli, sähköposti tai puhelinnumero).

Tietolähteenä

Ultimate Sport Service kirjautumisalusta, jossa rekisteröidytään Yritysmaratonviestiin ja viestitään uutiskirjeen tai sms-viestin muodossa tapahtumaan liittyvistä asioista.

Tietojen päivittäminen

Osallistujien tiedot säilyy tapahtuman jälkeen tulevasta Yritysmaratonviestistä tiedottamiseen. Yhteyshenkilöiden, jotka ovat antaneet luvan säilyttää tiedot järjestelmässä vastaavia ilmoittautumisia varten säilytetään rekisterissä.

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja eteenpäin vaan niitä käytetään vain tarkoituskohdan mukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei säilytetä manuaalisesti. Tiedot on tallennettu sähköisesti ja ne on suojattu asianmukaisesti eikä siihen pääse käsiksi kuin rekisteriä hoitavat henkilöt.

Yritysmaratonviesti

AUTETAAN LAPSIA
LIIKKUMAAN

 • Lasten liike -viestikapulat

  Tue lasten liikuntaa ja lunasta
  joukkueellesi Lasten Liike -viestikapula!

  Osta
  Lue lisää

 • Joukkue-
  ilmoittautuminen

  460 €

  01/12/2020 – 31/1/2021
  ILMOITTAUDU

 • Lisäpalvelut

  Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
  Pöytäpenkki-setti – 50 €
  Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja 995 €

  Osta
  Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)