Briefly in English

Ostoehdot & tietosuojaseloste

Ostoehdot

Ilmoittautuminen Yritysmaratonviesti -hyväntekeväisyystapahtumaan on sitova eikä osallistumismaksua palauteta. Etämyynnin, kuten verkkokaupan 14 päivän peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalvelua, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi.

Erittäin painavan syyn johdosta, joukkueen ilmoittautuminen voidaan siirtää koskemaan seuraavaa tapahtumaa. Tästä on kuitenkin ilmoitettava järjestäjätaholle ennen tapahtumapäivää. Ostetut lisäpalvelut ovat voimassa vain kyseisenä vuonna, mihin ne on tarkoitettu.

Jos sinulla on kysymys koskien Yritysmaratonviestin ilmoittautumiskanavassa tehdyn ostoksen palautusta tai siirtämistä, niin ole yhteydessä sähköpostitse yritysmaratonviesti@olympiakomitea.fi.

Kuvaus ja videointi

Tapahtuman aikana Yritysmaratonviestissä on tapahtumakuvaajia taltioimassa tapahtumaa. Tapahtumajärjestäjän toimesta otettujen kuvien ja videoiden oikeudet kuuluvat Suomen Olympiakomitea Markkinointi Oy:lle. Niitä voidaan käyttää erikseen ilmoittamatta tai hyvittämättä materiaalin käyttöä osallistujille. Materiaalia käytetään vain Yritysmaratonviestiin liittyvässä viestinnässä tai muussa olennaisesti Yritysmaratonviestiin liittyvässä markkinointiviestinnässä.

Force Majeure

Yritysmaratonviestillä on oikeus esimerkiksi sodan, mellakoiden, tulipalojen, luonnonkatastrofien (kuten tulvien, myrskyjen, maanjäristyksien), äärimmäisten sääolosuhteiden, räjähdyksien, lakkojen, epidemioiden, uusien lakien, jotka kieltävät yleisötapahtuman järjestämisen viranomaisten päätöksistä tai suosituksista ja muista vastaavista tapahtumien syistä, peruuttaa tai siirtää tapahtuma myöhempään päivämäärään.

Jos tapahtuma peruutetaan, Yritysmaratonviestillä ei ole velvollisuutta palauttaa osallistumismaksua. Ilmoittautuneella on mahdollisuus osallistua alkuperäisen ilmoittautumisen mukaisesti seuraavan järjestettävään tapahtumaan.

 

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Suomen Olympiakomitea Markkinointi Oy
Valimotie 10, 00380, Helsinki
Y-tunnus 0202238-5
lauri.ijas@olympiakomitea.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Lauri Ijäs
Valimotie 10, 00380 Helsinki
+358407540229
lauri.ijas@olympiakomitea.fi

Rekisterin nimi

Suomen Olympiakomitean järjestämän Yritysmaratonviestin yhteystietorekisteri.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja käytetään Yritysmaratonviestin osallistujaviestintään, markkinointiviestintään sekä osallistujien nimiä käytetään henkilökohtaista juoksunumeroa varten. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on saada viestittyä osallistujille tärkeitä tietoja tapahtumaan liittyen, seuraavan vuoden tapahtumailmoittautumisesta sekä juoksunumeroiden painatusta varten.

Rekisterin tietosisältö

Yrityksen nimi ja osoite, joukkueen yhteyshenkilön ja juoksijoiden nimet, sähköposti ja puhelinnumero. Lisäksi yhteyshenkilöltä kysytään hänen titteliään. Tiedoista pakollisia ovat yrityksen tiedot, jotta voimme laskuttaa osallistumisesta ja/tai lisäpalveluista sekä yhteyshenkilön tiedot lukuunottamatta titteliä, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä ilmoittautumiseen liittyen. Kaikki joukkueen juoksijoiden tiedot ovat vapaaehtoisia ja yhteyshenkilöllä tulee olla jokaisen suostumus tietojen luovuttamiseen. Tietoja kertyy, kun osallistujat itse luovuttavat tietonsa yhteyshenkilörekisteriin, joko uutiskirjeen tilaamalla tai ilmoittautumalla Yritysmaratonviestiin.

Tietolähteenä

Ultimate Sport Service kirjautumisalusta, jossa ilmoittaudutaan Yritysmaratonviestiin ja viestitään uutiskirjeen tai sms-viestin muodossa tapahtumaan liittyvistä asioista. Toinen tietolähde on www.yritysmaratonviesti.fi sivulta löytyvä uutiskirjeen tilaamispainike. YMV Postin (uutiskirjeen nimi) voi lopettaa uutiskirjeen alaosasta painamalla peruuta tilauksesi.

Tietojen päivittäminen

Osallistujien tiedot säilyy tapahtuman jälkeen tulevasta Yritysmaratonviestistä tiedottamiseen. Yhteyshenkilöiden, jotka ovat antaneet luvan säilyttää tiedot järjestelmässä vastaavia ilmoittautumisia varten, säilytetään rekisterissä.

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja eteenpäin, vaan niitä käytetään vain tarkoituskohdan mukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei säilytetä manuaalisesti. Tiedot on tallennettu sähköisesti ja ne on suojattu asianmukaisesti eikä siihen pääse käsiksi kuin rekisteriä hoitavat henkilöt.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

460 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

590 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)