Briefly in English

Blogi

VIRKISTERI VETÄÄ ETÄ- YRITYSMARATONVIESTIN LÄMMITTELYT

Kun perheessä on 2 tanssia harrastavaa tyttöä ja 2 jääkiekkoa pelaavaa poikaa, on turha kysyä, mihin perheen aika ja rahat kuluvat. Virkisteri Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Riikka Ilmivalta tuntee tilanteen omakohtaisesti ja osaa siksi arvostaa Olympiakomitean koordinoimaa maksutonta Lasten Liike -iltapäiväkerhotoimintaa.

–Kukaan meistä ei voi liikkua varastoon. Liikunnallinen elämäntapa on helpoin omaksua jo lapsena. Liikuntaharrastukseen laitetut summat tulevat moninkertaisina takaisin, kun lapsi oppii samalla yhteisöllisyyttä ja saa kokemuksia, jotka rakentavat itseluottamusta. Kun kerhot vielä järjestetään heti koulupäivien jälkeen, jää perheille oikeasti enemmän aikaa yhdessä tekemiseen, vaikka pihaleikkeihin.

Virkisteri Oy on Yritysmaratonviestin uusi yhteistyökumppani, jonka päämissio on tuottaa parempaa työhyvinvointia henkilöstöliikunnan keinoin. Yritysmaratonviesti puolestaan on juoksutapahtuma, jonka tuotot ohjataan Lasten Liike -iltapäiväkerhojen toimintaan. Virkisteri ohjaa tänä vuonna etänä järjestettävän juoksutapahtuman alkulämmittelyt.

Tapahtumapäällikkö Lauri Ijäs on iloinen Virkisterin liittymisestä Yritysmaratonviestin yhteistyökumppaniksi.

– Loistavaa saada Virkisteri mukaan liikuttamaan yrityksiä hyvän asian puolesta! Harmittavasti tänä vuonna emme yhdessä pääse Töölönlahdelle, mutta osallistujille Virkisteri tulee tänä vuonna tutuksi tapahtumapäivänä online-lämmittelyjen muodossa.

Liikkuvuusharjoittelulla parempiin tuloksiin

Yritysmaratonviestin osallistujista osa treenaa juoksua tavoitteellisesti etukäteen, osalle tapahtuma on enemmänkin rento ja yhteisöllinen tempaus hyvän asian puolesta. Osallistuipa tapahtumaan juosten, hölkäten tai kävellen, Ilmivalta haluaa korostaa dynaamisen liikkuvuusharjoittelun tärkeyttä.

Työfysioterapeutiksi kouluttautunut Ilmivalta tietää hyvin, että kireät ja heikot lihakset aiheuttavat helposti epätasapainoa ja vaikeuttavat juoksussa tärkeää kiertoliikettä. – Ilman kiertoliikettä esim. jalkapohja tärähtää helpommin ja voi aiheuttaa rasitusvammoja. Dynaaminen liikkuvuusharjoittelu ei tuota kovien treenien endorfiinipaukkua, mutta palkitsee mukavammin sujuvana juoksuna. Kun lihaksisto toimii paremmin yhteen, paranevat samalla myös suoritukset –, Ilmivalta selventää.

Teams-treenit ovat taukoliikunnan uusi normaali

Koronaepidemia on mullistanut monen yrittäjän arkea, niin myös Virkisterissä.
– Kun aiemmin menin työpaikoille vetämään taukoliikuntaa, nyt olen tuottanut lyhyessä ajassa 110 online-videota ja kutsunut asiakasyritykset Teams-treeneihin. Saamani palautteen mukaan online-treenit ovat saaneet etätyöläiset aivan uudella innolla mukaan. Liikkuva tauko -konsepti on tarjonnut etätyöläisille muutakin kuin tervetulleita pausseja istumisen lomaan: yhteisöllisyyden tunnetta työkavereiden kanssa.

– Mikä parasta, online-liikuntaan ovat lähteneet mukaan myös satunnaisesti liikkuvat, joita tavallinen henkilöstöliikunta ei useinkaan tavoita. On palkitsevaa, kun esimerkiksi tanssiteemaisen taukoliikunnan jälkeen saa palautetta, että joku on löytänyt sisäisen ballerinansa tai ylipäätänsä uskaltautunut osallistumaan vaikkapa keppijumppaan. Kotona kun ei tarvitse vertailla itseään muihin, – Ilmivalta toteaa. Ilmivallan unelma olisi, että kroppaa ja viereystasoa huoltava taukoliikunta olisi työpaikoilla samalla tavalla lakisääteistä kuin lounas- ja kahvitauot. Näin työyhteisöt säästyisivät monelta turhalta kolotukselta ja sairaspoissaololta.

Tästä pääset tutustumaan Virkisteriin.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

520 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

660 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)