Briefly in English

Blogi

Yhteisöllisyyden asialla

Yhteisöllisuus, hauskuus ja hyvä mieli. Näillä sanoilla Yritysmaratonviestiä kuvaillaan palautekyselyissä. Sanat kuvaavat täydellisesti myös Logosi.fi:n toimintaa ja ilmapiiriä. Yksilöllisillä logoilla personoituja tuotteita toimittava yritys on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Yritysmaratonviestissä. Yritysmaratonviestiin osallistuminen on Logosi.fi:lle luontevaa, sillä yhteisöllisyys on yksi yrityksen ydinarvoista. Logosi.fi haluaa auttaa tapahtumaan osallistuvia yrityksiä korostamaan kollektiivista identiteettiään ja kasvattamaan organisaation sisäistä yhteisöllisyyttä. Lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta Logosi.fi tukee 2 eurolla lasten liikuntaa Lasten liike iltapäivä- konseptin kautta.

Hyvinvoinnin edistäminen on Logosi.fi:lle tärkeää, joten yritykselle on hienoa päästä mukaan Yritysmaratonviestiin. Logosi.fi haluaa edistää organisaatioiden hyvinvointia kannustamalla yhteisöjä tuomaan esille yhtenäisyyttään. Logosi.fi:n mukaan: ”Jokaisen yhteisön tulee tunnustaa värejään ja kantaa niitä kunnialla”. Yhteisöt koostuvat uniikeista yksilöistä, jotka tuovat oman energiansa yhteisön toimintaan mukaan. Yksilöiden tulisi kantaa oman yhteisönsä identiteettiä ylpeydellä. Yhteisöön kuuluminen ei pelkästään lisää yksilöiden hyvinvointia vaan yhteisöt saavat myös paljon aikaan yhdessä. Hyvin toimivassa yhteisössä on mahdollista saavuttaa parempia tuloksia kuin yksilönä.

Lasten Liikkeen tukeminen nähdään yrityksessä hienona mahdollisuutena tarjota jokaiselle lapsille mahdollisuus liikkua. Logosi.fi:n liiketoimintapäällikkö Veikko Vanjoki kertoo yrityksen lähteneen epäröimättä mukaan tapahtumaan tilaisuuden ilmaannuttua.

Yritysmaratonviestin tapahtumapäällikkö Lauri Ijäs on innoissaan yhteistyön alkamisesta: ”Pystymme nyt yhdessä Logosi.fi:n kanssa tarjoamaan yrityksille helpon ja vaivattoman tavan hankkia yrityksen omalla logolla brändättyä vaatetusta. Jokainen myyty tuote myös kasvattaa Lasten Liikkeelle kertyvää tukea, jolla mahdollistamme lasten liikuntakerhojen toteuttamista ympäri Suomea.”

Logosi.fi tarjoaa yrityksille ja yhteisöille palvelun, jonka avulla omalla logolla varustettujen vaatteiden tilaamisesta on tehty helppoa ja nopeaa. Alkujaan tämä opiskelijoiden omistama yritys tuotti painettuja ja brodeerattuja vaatteita opiskelijayhteisöille, mutta sittemmin toiminta on laajentunut yritysten ja seurojen pariin. Alan muista toimijoista Logosi.fi erottuu edukseen tarjoamalla jokaiselle asiakkaalleen ilmaiseksi heidän tarpeisiinsa luodun yksilöidyn verkkokaupan.

Anna logosi loistaa ja tilaa tästä juoksuvaatteet Etä-Yritysmaratonviestille!

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

460 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

590 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)