Briefly in English

Blogi

Vinkit Etä-Yritysmaratonviestin toteutukseen!

Liikuntavinkit: 

Kilometrit talteen
18.9 on yhdessä liikkumisen juhlaa. Kokoontukaa työyhteisön kesken ja lähtekää yhteislenkille. Laskekaa yhdessä kerätyt kilometrit yhteen ja julkaiskaa niistä some-päivitys energisen kuvan kanssa. Tavoitteena liikkua ainakin yhden maratonin (42,2 km) mittainen matka.

Meistä on moneksi.
Sopivan vauhdin löytäminen isommalle porukalle voi olla haastavaa. Jakakaa liikkeelle lähtijät pienempiin ryhmiin vauhdin mukaan. Perinteinen jako kävelyryhmää, hölkkäryhmää ja juoksuryhmään toimii aina. Nimien kanssa voi myös olla leikkisä. Miltä kuulostaisi Rapakuntoryhmä, Sohvaperunat ja Duracell-puput?

Kilpailuvietti vie?
Yksi Yritysmaratonviestin kulmakiviä on kilpailu itseä ja muita joukkueita vastaan. Kilpailuintoisimmille Etä-YMV tarjoaa hyvän mahdollisuuden järjestää esimeriksi Yritys-Cooper. Kuka kruunataan työpaikkanne Coopper-kuninkaaksi/kuningattareksi? Tästä voisi saada mielenkiintoista viestintää vaikkapa yrityksen Linkedin-profiiliin.

Etänä ja diginä?
Erilaiset sovellukset tarjoavat uudenlaisia ulottuvuuksia etäYMV:n toteutukseen. Esimerkiksi Stravassa on mahdollista luoda ryhmiä (clubs). Kun kuulutte samaan ryhmään, Strava kokoaa automaattisesti kaikkien ryhmäänkuuluvien liikuntasuoritukset saman syötteen sisään, tapahtuipa osallistujan etäYMV lenkki työpaikalla, kotikonttorilla tai vaikka mökillä. Yhdessä kerrytettyjen kilometrien laskeminen hoituu varsin vaivattomasti.

Sauvakävely
Entäpä jos etäYMV:ssä ei juostaisi ollenkaan, vaan sen sijaan toteuttaisittekin lajikokeilun epäviralliseen kansallislajiin – sauvakävelyyn?

Toteutusvinkit:

Kalenterikutsu tapahtumaan
– Mitä, missä milloin

Pieni porkkana mukaan
Arpokaa osallistujien kesken palkintoja, esimerkiksi urheilukaupan lahjakortti

Etäkonttorilaiset mukaan ja yhteisöllisyys keskiöön:
Perustakaa etäYMV:tä varten Teams, Slack tai Whatsappryhmä, jossa julkaisette kuvia ja päivityksiä lenkkipolulta. Voisiko vaikka hauskimman ja vauhdikkaimman kuvan palkita pienellä palkinnolla?

Linkitys muuhun kivaan tekemiseen.
Voisiko etäYMV:n juosta aamulenkkinä ja nauttia sen jälkeen herkkuaamupala nyyttärimeiningillä?

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)