Briefly in English

Blogi

Työyhteisöt liikkuivat etänä lasten liikunnan puolesta

Perjantaina 18.9. liikuttiin Etä-Yritysmaratonviestin tunnelmassa. Perinteikkään Töölönlahden tapahtumapaikan sijaan saimme kukin liikkua itse valitsemassamme ympäristössä. Päivään osallistui mahtava määrä energisiä ihmisiä useilta paikkakunnilta.

Vuoden alusta lähtien meidän kaikkien arjessa on tapahtunut suuria muutoksia. Yritysmaratonviestin tiimissä isoimmat käänteet koettiin kevään aikana, kun tilanne ajautui siihen, että yli 500 hengen juoksutapahtumaa ei ollut turvallista järjestää. Teimme päätöksen keväällä siirtää tapahtuma myöhemmäksi syksyyn toivoen, että tämä poikkeuksellinen tilanne olisi helpottanut. Kukaan ei tiennyt miten tilanne etenee ja pystyimme vain toivomaan, että yhdessä juokseminen olisi taas mahdollista lehtien kellastuessa ja ilmojen viiletessä. Syksyn lähestyessä oli tärkeää, että osallistujien turvallisuus otetaan mahdollisimman hyvin huomioon, jonka takia fyysinen tapahtuma muuntui etätoteutukseksi. Etä-Yritysmaratonviesti päivä starttasi energisesti kumppanimme Virkisterin ohjaamilla alkulämmittelyillä ja päivän mittaan liikuntamuotoja nähtiin juoksusta aina uintiin ja pyöräilyyn asti.

Etä-Yritysmaratonviestin tärkeimpiä teemoja olivat turvallisuus, aktiivisuus ja yhteisöllinen hyvinvointi. Juoksutapahtuma etänä loi ihmisten välistä yhteisöllisyyttä tavalla, jota työyhteisöt ja kaveriporukat ovat kipeästi kaivanneet etäaikana. Asialliset etäkokoukset tai lyhyet yhteiset kahvihetket zoomissa eivät ole tavoittaneet samanlaista riemua, jota yhteisestä liikunnasta syntyy.

Oman sekä työyhteisön hyvinvoinnin lisäksi Etä-Yritysmaratonviestin tuotoilla tuetaan lasten liikuntaa. Etäkoulussa lasten liikkeen vähäisyys on ollut huolenaiheena pitkin vuotta. Turvallisuus huomioiden käynnistettyjen Lasten liike- konseptin iltapäiväkerhojen iltapäivätekeminen on ollut kovasti kaivattua. Syksyn alussa vähitellen alkaneissa lasten liikuntakerhoissa koetaan onnistumisen tunteita ja tavataan paljon ikävöityjä kavereita.

Lasten Liikkeen avulla lisäämme lasten hyvinvointia ja elämme mukana perheiden arjessa. Lasten liikkumattomuus ja syrjäytyminen ovat asioita, joihin haluamme palavasti puuttua. Ilman tukijoita Lasten Liike -toiminta ei olisi mahdollista, kiittää liiketoimintajohtaja Mikko Selin Etä-Yritysmaratonviestin osallistujia ja tukijoita.

Yritysmaratonviestin tiimin haluaa kiittää kaikkia teitä, jotka osallistuitte liikunnalliseen päivään ja olitte mukana tukemassa Lasten Liikettä!

Ensi vuonna palaamme Töölönlahdelle 21. toukokuuta 2021.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on nyt auki erikoistarjouksella – 299€ (+ alv 10%) + ilmainen pöytäpenkki -setti piknik-alueelta tapahtumapäivälle! Erikoistarjous on voimassa rajoitetun ajan päättyen 30.9.2020, toimi nopeasti ja varmista paikkasi ensi vuoden työpaikkojen liikuttavimmasta tapahtumasta.

ILMOITTAUDU MUKAAN

 


 

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

460 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

590 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)