Briefly in English

Blogi

Urheiluhierontaa ammattimaisella otteella – Kuntokarhu kumppaniksi Yritysmaratonviestille

Kuntokarhu Oy liittyy Yritysmaratonviestin yhteistyökumppaniksi mukaan liikuttamaan työpaikkoja sekä tukemaan lasten liikuntaa. Kuntokarhu on nuori ja kasvava yritys, joka tarjoaa laadukkaita hierontapalveluita viidessä eri toimipisteessä Helsingin alueella. Hierontapalveluihin kuuluvat mm. klassinen hieronta, urheiluhieronta ja lihaskalvokäsittelyt.

Yksityisasiakkaiden lisäksi tarjolla on myös yrityspalveluita, joissa hierojat tuodaan suoraan yrityksen tiloihin. Tämä on ollut todella tykätty ratkaisu, koska työkykyä lisäävät toimenpiteet voidaan toteuttaa työpäivän yhteydessä, jolloin aikaa säästyy ja nostaa henkilöstön tyytyväisyyttä.

Yritysmaratonviestin tapahtumapäällikkö Lauri Ijäs on innoissaan uudesta yhteistyökumppanuudesta.

– Meidän tavoitteenamme on innostaa ihmisiä työpaikoilla liikkumaan enemmän ja voimaan paremmin. Hyvinvoinnin kokonaisuuteen liittyy toimintakyvyn ylläpito, palautuminen ja kehonhuolto, joihin Kuntokarhu pystyy tarjoamaan laadukkaita ratkaisuja.

Kuntokarhun toimitusjohtaja Xanli Xiong kokee yhteistyön Yritysmaratonviestin kanssa luonnolliseksi, sillä hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen tavoitteemme.

– Olemme paikan päällä tarjoamassa osallistujille mahdollisuuden kokeilla hierontaamme sekä palkintoina on luvassa lahjakortteja hierontapalveluihimme. Meille on suuri ilo ja kunnia olla mukana tapahtumassa tukemassa lasten liikuntaa, toteaa Xanli Xiong.

Ensi vuoden tapahtumapäivämäärä on 21. toukokuuta 2021. Molemmat osapuolet odottavat jo innolla ensi toukokuuta. Tavoitteena on päästä viettämään hauskaa yhteisöllistä päivää työyhteisöjen kesken Töölönlahden tuttuihin maisemiin välivuoden jälkeen.

Tapahtumapäällikkö Lauri Ijäs paljastaa myös, että ensi vuodelle on kehitystyön alla uusia tuulia perinteisen Töölönlahden tapahtuman lisäksi. Tästä tulemme tiedottamaan lisää lähiaikoina.

Yritysmaratonviestin tapahtuman tuotoilla tuetaan alakouluikäisten lasten liikuntaa Lasten Liike -iltapäiväkerhojen kautta.

Lisätietoa Kuntokarhun palveluista:

www.kuntokarhu.fi tai puh. 0408286602

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)