Briefly in English

Blogi

Juoksemisen iloa tänä vuonna tuplasti enemmän

Olympiakomitealla on hyviä uutisia kaikille työyhteisöille, joissa kaivataan kipeästi yhdessä tekemistä! Suomen suurin yritysjuoksutapahtuma juostaan tänä vuonna kahteen kertaan: ensin virtuaalisena etätapahtumana 21.5. ja kesän jälkeen uudestaan live-tapahtumana Töölönlahdella 17.9.

Koronapandemia on eristänyt monien työyhteisöjen jäsenet toisistaan ja estänyt monien liikuntapäivien ja muiden aktiviteettien järjestämiseen. Myöskään lapset eivät ole päässeet liikkumaan ja harrastamaan normaalisti. Nyt on loistava tilaisuus ratkaista molemmat haasteet kertaistumalta.

Tänä vuonna tarjoamme ainutlaatuisen yhteispaketin, samaan hintaan kuuluu kaksi Yritysmaratonviestiä. Virtuaalinen juoksutapahtuma 21.5. tarjoaa juoksemisen iloa työyhteisön kesken turvallisesti ja vastuullisesti. RaceConnect mobiiliapplikaatio tarjoaa uuden tavan Virtual Yritysmaratonviestin toteutukseen sekä näyttää joukkueiden sijoitukset päivän aikana kertyneiden kilometrien perusteella. Virtual Yritysmaratonviestiä esitellään kanavillamme enemmän lähiaikoina.

Paketin toisen osan muodostaa perinteinen, yhdessä juostava Yritysmaratonviesti Töölönlahdella 17.9. Hyvän mielen juoksutapahtuma on hauska tapa tuoda kollegat yhteen sekä kisailla ja verkostoitua muiden osallistujien kanssa. Lisäpalvelut, kuten piknik-kassit ja teltta- ja pöytäsetit ovat myös totuttuun tapaan osallistujien saatavilla.

TAPAHTUMAN TUOTOILLA TUETAAN LASTEN LIIKKUMISTA

Yhdessä ja erikseen juostava Yritysmaratonviesti tekee hyvää koko työyhteisölle ja sen yhteishengelle. Mikä parasta, hyväntekeväisyystapahtumana tekee hyvää myös muille, sillä sen tuotoilla tuetaan lasten liikkumista.

Yksi ilmoittautumismaksu kattaa lapsille ilmaisen, koulun jälkeen järjestettävän Lasten liike -iltapäiväkerhon yhdelle lapsiryhmälle koko lukukauden ajaksi. Pelkästään vuosina 2017–19 järjestettyjen Yritysmaratonviestien tuotolla 30 000 lasta on voinut osallistua maksuttomaan liikunnalliseen Lasten liike -iltapäiväkerhoon.

Vain 1/3 alakouluikäisistä liikkuu terveytensä ja kehittymisensä kannalta riittävästi. Koronakriisi on heikentänyt lasten liikuntamahdollisuuksia entisestään. Yritysmaratonviesti tarjoaa yrityksille oivan tilaisuuden toteuttaa sekä yrityksen henkilöstöliikuntaa että tuoda samalla esiin yrityksen vastuullisuutta.

Yritysmaratonviestin tiimi
yritysmaratonviesti@olympiakomitea.fi

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

520 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

660 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)