Briefly in English

Blogi

Työhyvinvointitapahtumat tärkeä osa tilitoimiston arkea

Rantalaiselle henkilöstön työhyvinvoinnin ja yhteishengen lisääminen on tärkein syy osallistua tapahtumaan. Se, että samalla tukevat hyväntekeväisyystyötä, on hyvä lisä, kertoo liiketoimintajohtaja Laura Iivonen.

Yritysmaratonviesti tukee Lasten Liikettä, jonka tarkoituksena on luoda lapsille hyvä päivä, ja jossa lapset voivat toteuttaa itseään monipuolisen liikunnan parissa. Iivosen mukaan Rantalaisen työntekijät osallistuvat omalla toiminnallaan erilaisiin hyväntekeväisyystapahtumiin. ”Lisäksi on tärkeää saada lapset liikkumaan pienestä pitäen”, kertoo Iivonen.

Rantalainen ja Olympiakomitea ovat yhteistyökumppaneita, ja Rantalainen osallistuu tapahtumaan jo kolmatta vuotta peräkkäin. Iivosen mukaan Rantalainen jatkaa mielellään yhteistyökumppanuutta jatkossakin.

Myös yhteistyö Olympiakomitean kanssa on sujunut vaivatta. Olympiakomitea on aina kuunnellut Rantalaisen toiveita siitä, kuinka he saavat näkyvyyttä tapahtumapaikalla. Rantalaisella on oma teltta, ja he ovat myös jakaneet rannepusseja, joihin voi laittaa pieniä esineitä, kuten avaimet tai kortit tapahtuman ajaksi.

”Monella on tilitoimistomaailmasta sellainen kuva, että siellä vain istutaan tietokoneen äärellä päivät pitkät”, kertoo Iivonen. Hänen mukaansa menestyvän yrityksen on pidettävä huolta henkilöstön työhyvinvoinnista, jotta töitä jaksetaan tehdä. Yksi tapa on liikunta ja osallistuminen erilaisiin tapahtumiin yhdessä työyhteisön kanssa.

Rantalainen on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita. Yrityksellä on 40 toimipistettä ympäri Suomea ja se työllistää yli 600 taloushallinnon ammattilaista.

Rantalainen ei näe asiakkaitaan pelkästään taloushallinnon merkeissä, sillä Yritysmaratonviesti on yksi tapahtuma, jossa asiakkaisiin törmäillään – rennommissa oloissa.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)