Briefly in English

Blogi

Ramirent jatkaa yhteistyötä Olympiakomitean kanssa

”Osallistumme Yritysmaratonviesti-tapahtumaan myös tänä vuonna, koska tapahtuma on erittäin hyvin järjestetty”, kertoo Ramirentin myyntipäällikkö Marko Hiltunen. Tapahtuman kautta yritys saa hyvää näkyvyyttä. Hiltusen mukaan tapahtuma on myös erinomainen tilaisuus tavata asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita. Lisäksi Ramirentillä on pitkä sopimus Olympiakomitean kanssa.

Ramirent osallistuu Yritysmaratonviestiin kahdella joukkueella, joissa on asiakkaita sekä yrityksen omia työntekijöitä. Osallistumispäätökseen vaikutti vahvasti viime vuoden tapahtumassa ollut rento ilmapiiri. Hiltunen toivoo, että heidän molemmat joukkueensa pärjäävät juoksutapahtumassa.

Ramirentillä on henkilökohtainen juoksukoulu, jonka vetäjänä toimii Noora Honkala. Hän tuntee hyvin juoksutekniikan ja pitää juoksuharjoituksia osallistujille etukäteen. Juoksukoululla on yhteensä neljä harjoitusta ennen tapahtumaa huhti-toukokuun vaihteessa.

Ramirent kiinnittää todella paljon huomiota ergonomiaan, ja tätä helpottamassa on kaikki mahdolliset apuvälineet, muun muassa nostoihin. Ramirent vuokraa monenlaisia koneita ja laitteita rakentajille. Yrityksellä on pääkonttorin lisäksi 57 toimipistettä ympäri Suomea. Ramirentin pääkonttori työllistää noin 500 työntekijää.

Yritysmaratonviesti tukee Lasten Liikettä, ja suurperheen isänä Hiltunen pitää lasten liikkumista erittäin tärkeänä fyysisen ja psyykkisen terveyden kannalta. Hän uskoo joukkuelajien harjoituttavan sosiaalisia taitoja. Hiltusen mielestä hyväntekeväisyys tukee hyvin hänen oman arvomaailmansa lisäksi Ramirentin arvoja.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras on voimassa 31.1.2024 asti.

520 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti SOLD OUT

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)