Briefly in English

Blogi

Ramirent jatkaa yhteistyötä Olympiakomitean kanssa

”Osallistumme Yritysmaratonviesti-tapahtumaan myös tänä vuonna, koska tapahtuma on erittäin hyvin järjestetty”, kertoo Ramirentin myyntipäällikkö Marko Hiltunen. Tapahtuman kautta yritys saa hyvää näkyvyyttä. Hiltusen mukaan tapahtuma on myös erinomainen tilaisuus tavata asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita. Lisäksi Ramirentillä on pitkä sopimus Olympiakomitean kanssa.

Ramirent osallistuu Yritysmaratonviestiin kahdella joukkueella, joissa on asiakkaita sekä yrityksen omia työntekijöitä. Osallistumispäätökseen vaikutti vahvasti viime vuoden tapahtumassa ollut rento ilmapiiri. Hiltunen toivoo, että heidän molemmat joukkueensa pärjäävät juoksutapahtumassa.

Ramirentillä on henkilökohtainen juoksukoulu, jonka vetäjänä toimii Noora Honkala. Hän tuntee hyvin juoksutekniikan ja pitää juoksuharjoituksia osallistujille etukäteen. Juoksukoululla on yhteensä neljä harjoitusta ennen tapahtumaa huhti-toukokuun vaihteessa.

Ramirent kiinnittää todella paljon huomiota ergonomiaan, ja tätä helpottamassa on kaikki mahdolliset apuvälineet, muun muassa nostoihin. Ramirent vuokraa monenlaisia koneita ja laitteita rakentajille. Yrityksellä on pääkonttorin lisäksi 57 toimipistettä ympäri Suomea. Ramirentin pääkonttori työllistää noin 500 työntekijää.

Yritysmaratonviesti tukee Lasten Liikettä, ja suurperheen isänä Hiltunen pitää lasten liikkumista erittäin tärkeänä fyysisen ja psyykkisen terveyden kannalta. Hän uskoo joukkuelajien harjoituttavan sosiaalisia taitoja. Hiltusen mielestä hyväntekeväisyys tukee hyvin hänen oman arvomaailmansa lisäksi Ramirentin arvoja.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)