Briefly in English

Blogi

Fressin juoksukoulu auttaa valmistautumaan Yritysmaratonviestiin

Fressi järjesti juoksukoulun yhteistyössä Olympiakomitean kanssa 25. toukokuuta juostavaa Yritysmaratonviestiä varten.

Juoksukoulun tavoitteena oli kehittää juoksijaa erilaisin harjoituksin ja haastein neljässä treenissä, joista ensimmäinen pidettiin 17.4. ja viimeinen 9.5. Jokaisella tapaamisella keskityttiin tiettyyn teemaan, joka vaihtui viikoittaan. Treenit kestivät tunnin, joiden vetäjänä toimi Fressin personal trainer Heikki Pallin.

”Aloitteleva juoksija oppii juoksukoulussa juoksemisen perusteet ja saa ohjeet oikeaoppiseen harjoitteluun. Kokeneemmalle juoksijalle annetaan apua tekniikkaharjoittelussa. Samalla hän saa asiantuntijalta palautetta omasta harjoittelustaan”, kertoo Fressin yrityspalvelun yksikönpäällikkö Joonas Bergström.

Fressi perustettiin vuonna 1979, jolloin Tampereen keskustaan avattiin ensimmäinen liikuntakeskus – vain naisille. Nykyisin Fressi on alan suurin kotimainen toimija, johon kuuluu 28 keskusta ympäri Suomen. Fressi Yrityspalvelut ovat myös tarjonneet yrityksille liikunta- ja hyvinvointipalveluita jo toistakymmentä vuotta. Palvelut ovat samanlaisia, mutta yrityspalvelujen toimialueena ovat yritykset ja niiden henkilöstö.

Fressi on järjestänyt juoksukouluja yrityksille jo yli kymmenen vuoden ajan. Ne järjestetään tilauspalveluna, eli asiakasyritykset voivat tilata omalle tiimilleen juoksukoulun, mikä räätälöiden sen mukaan, osallistutaanko johonkin juoksutapahtumaan vai onko kyseessä liikettä niveliin -tyyppinen tempaus.

Itse osallistuimme 24.4.2018 Fressin juoksutreeneihin, jotka järjestettiin Yritysmaratonviestiä varten. Harjoitus aloitettiin Töölönlahden Oopperatalon amfiteatterilta. Päivän teemana oli intervalli, jonka ideana oli vaihdella nopea- ja hidastempoista juoksua. Oli hyvä treeni, hyvässä kelissä ja hyvässä porukassa! Muut juoksukouluun osallistuneet kommentoivat treeniä muun muassa näin: ”Juoksukoulusta saa rutiinia alle” ja ”Juoksukoulun osallistuminen helpottaa harjoittelua, sillä yksin ei tule helposti lähdettyä juoksemaan.”

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoon opiskelijat Sidika Tufek ja Hanna Vuorinen.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

520 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

660 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)