Briefly in English

Blogi

Työhyvinvointi kuntoon Fressin avulla

Yritysmaratonviestin pitkäaikainen yhteistyökumppani Fressi on tänäkin vuonna mukana tapahtumassa ja järjestää osallistujille kevään aikana neljä veloituksetonta juoksukoulua Töölönlahdella. Tapahtumapäivänä Fressi pitää huolta juoksujoukkueiden alkulämmittelyistä ja paussihieronnasta.

Fressi Yrityspalvelut on jo yli 20 vuotta aktivoinut valtakunnallisesti työyhteisöjä liikkumaan ja pitämään huolta työhyvinvoinnistaan. ’’Meille on luontevaa olla mukana lisäämässä liikettä yli 4 000 työntekijän arkeen Yritysmaratonviesti-tapahtumassa’’, kertoo Fressi Yrityspalvelujen yksikönpäällikkö Joonas Bergström.

Yrityspalvelut on räätälöity ratkaisemaan asiakasyrityksien ja -organisaatioiden haasteita. Fressi tuo palvelut tarvittaessa asiakkaan omiin tiloihin, mikä avaa uusia mahdollisuuksia liikunta- ja työhyvinvointipalveluiden järjestämiseen.  Fressi Yrityspalvelut tarjoaa ryhmäliikunnan ja personal training -palveluiden lisäksi muun muassa kuntotestausta, asiantuntijaluentoja, Firstbeat-hyvinvointianalyyseja, virkistyspäiviä sekä liikuntapaikkojen suunnittelua että rakentamista. ’’Palveluihimme voi tutustua tilannekuvien muodossa myös Instagram-tilissämme Fressi Yrityspalvelut’’, sanoo Joonas.

Fressi näkee henkilöstön yritysten tärkeimpänä voimavarana. Fressiläiset kannustavat yrityksiä investoimaan henkilöstöön ja heidän liikunta- ja työhyvinvointipalveluihinsa. Liikunta- ja työhyvinvointitoiminnan merkityksestä on tehty paljon tutkimuksia. Ne osoittavat, että henkilöstön hyvinvoinnilla ja yrityksen taloudellisella menestymisellä on suora yhteys. Joonas lupaa, että investointi työhyvinvointiin on yksi yrityksen parhaita sijoituksia.

Tänä keväänä Fressi osallistuu Yritysmaratonviestiin kahden joukkueen voimin, jotka ovat Team Ice Power ja Team Fressi. Tavoitteena on nauttia yhdessäolosta liikunnan merkeissä, toivottavasti edellisten vuosien tapaan upeassa säässä.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoon Campuksen opiskelijat Carolina Hult, Pamela Ranta, Maria Savolainen ja Aino Soikkeli.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras on voimassa 31.1.2024 asti.

520 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti SOLD OUT

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)