Briefly in English

Blogi

Lapset juoksuttavat yrityksiä – Hyväntekeväisyysjuoksussa jo yli 200 joukkuetta

Toukokuussa juostavan yritysten hyväntekeväisyysjuoksun, Yritysmaratonviestin, tuotolla tuetaan lasten iltapäivien liikuntakerhoja. Jo yli 200 yritysjoukkuetta on ilmoittautunut mukaan juoksemaan lasten iloisten iltapäivien puolesta.

Yritysmaratonviestissä yritysjoukkueet kiertävät Helsingin Töölönlahtea yhteensä 19 kertaa. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja viime vuonna tapahtuma oli loppuunmyyty ja rikkoi 400 joukkueen rajan. Tällä ilmoittautumisvauhdilla tapahtuma myytäneen loppuun myös tänä vuonna.

”Tapahtuma on täyttynyt hienosti ja tietyt lisäpalvelut on myyty jo loppuun. Ilmeisesti hauskanpidon ja liikunnan lisäksi työyhteisöliikuntaankin tarvitaan entistä enemmän merkityksellisyyttä.” kertoo Yritysmaratonviestin järjestämisestä vastaava Anu Helin Suomen Olympiakomiteasta.

Yritysmaratonviesti uudelle vuosikymmenelle

Yritysmaratonviesti, ystävien kesken ”YMV” juostaan nyt 11 kertaa. 2009 Töölönlahtea kiersi 21 joukkuetta. Kymmenen vuoden aikana YMV:stä onkin kasvanut Suomen suurin b-to-b hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma.

Varsinaisen viestiin voi osallistua Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa, joten osallistuminen ei jää kunnosta kiinni.  Jopa Lottopallo on ollut mukana kiertämässä Töölönlahtea.

Lasten Liike – kivoja iltapäiviä lapsille
YMV:n hyväntekeväisyyskohteena on lasten liikunta ja tarkemmin Lasten Liike. Lasten Liike on yhteisponnistus, jonka tavoitteena on tuoda liikunnalliset iltapäiväkerhot jokaisen lapsen ulottuville. Kerhojen toiminnasta vastaavat paikalliset urheiluseurat ja muut järjestöt kuten MLL, seurakunnat, 4H ja vanhempainyhdistykset.

Parhaimmillaan on käynnissä varainkeruukampanja, jolla kerätään varoja syksyn kerhojen käynnistämiseen.

”Tänä päivänä yrityksiltä odotetaan kannanottoja tärkeäksi kokemiensa asioiden puolesta. Lasten yksinäisyys ja liikkumattomuus ovat aikamme isoja haasteita. Uskon niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin arvostavan yrityksen panosta lasten hyvinvoinnin edistämiseksi.” kertoo Lasten Liikkeen varainhankinnasta vastaava Mikko Selin.

Mukaan juoksemaan lasten puolesta: www.yritysmaratonviesti.fi

Lapsille kivoja iltapäiviä: www.lastenliikeiltapaiva.fi

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)