Briefly in English

Blogi

Lapset juoksuttavat yrityksiä – Hyväntekeväisyysjuoksussa jo yli 200 joukkuetta

Toukokuussa juostavan yritysten hyväntekeväisyysjuoksun, Yritysmaratonviestin, tuotolla tuetaan lasten iltapäivien liikuntakerhoja. Jo yli 200 yritysjoukkuetta on ilmoittautunut mukaan juoksemaan lasten iloisten iltapäivien puolesta.

Yritysmaratonviestissä yritysjoukkueet kiertävät Helsingin Töölönlahtea yhteensä 19 kertaa. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja viime vuonna tapahtuma oli loppuunmyyty ja rikkoi 400 joukkueen rajan. Tällä ilmoittautumisvauhdilla tapahtuma myytäneen loppuun myös tänä vuonna.

”Tapahtuma on täyttynyt hienosti ja tietyt lisäpalvelut on myyty jo loppuun. Ilmeisesti hauskanpidon ja liikunnan lisäksi työyhteisöliikuntaankin tarvitaan entistä enemmän merkityksellisyyttä.” kertoo Yritysmaratonviestin järjestämisestä vastaava Anu Helin Suomen Olympiakomiteasta.

Yritysmaratonviesti uudelle vuosikymmenelle

Yritysmaratonviesti, ystävien kesken ”YMV” juostaan nyt 11 kertaa. 2009 Töölönlahtea kiersi 21 joukkuetta. Kymmenen vuoden aikana YMV:stä onkin kasvanut Suomen suurin b-to-b hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma.

Varsinaisen viestiin voi osallistua Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa, joten osallistuminen ei jää kunnosta kiinni.  Jopa Lottopallo on ollut mukana kiertämässä Töölönlahtea.

Lasten Liike – kivoja iltapäiviä lapsille
YMV:n hyväntekeväisyyskohteena on lasten liikunta ja tarkemmin Lasten Liike. Lasten Liike on yhteisponnistus, jonka tavoitteena on tuoda liikunnalliset iltapäiväkerhot jokaisen lapsen ulottuville. Kerhojen toiminnasta vastaavat paikalliset urheiluseurat ja muut järjestöt kuten MLL, seurakunnat, 4H ja vanhempainyhdistykset.

Parhaimmillaan on käynnissä varainkeruukampanja, jolla kerätään varoja syksyn kerhojen käynnistämiseen.

”Tänä päivänä yrityksiltä odotetaan kannanottoja tärkeäksi kokemiensa asioiden puolesta. Lasten yksinäisyys ja liikkumattomuus ovat aikamme isoja haasteita. Uskon niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin arvostavan yrityksen panosta lasten hyvinvoinnin edistämiseksi.” kertoo Lasten Liikkeen varainhankinnasta vastaava Mikko Selin.

Mukaan juoksemaan lasten puolesta: www.yritysmaratonviesti.fi

Lapsille kivoja iltapäiviä: www.lastenliikeiltapaiva.fi

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

395 €

 

Super Early Bird -tarjous

Voimassa 30.6.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

395 €

 

Super Early Bird -tarjous

voimassa 30.6.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.