Briefly in English

Blogi

Yritysmaratonviesti on meille positiivinen haaste

Securitas osallistuu tänä vuonna Yritysmaratonviestiin toista kertaa. ”Viime vuonna osallistuimme rentosarjaan, emmekä ihan päässeet tavoitteeseemme”, kertoo Securitaksen liiketoimintajohtaja Teemu Balk. Tänä vuonna päätimme nostaa tavoitetta ja valitsimme kuntosarjan, jolloin sarjaan osallistujat juoksevat osuutensa. Toivomme, että sijoitus näin vähän paranisi, hän jatkaa.

Yritysmaratonviesti nähdään Securitaksella positiivisena haasteena, joka kohottaa tiimihenkeä ja saa työntekijät innostumaan liikkumisesta. Tiimihenkeä lisäsi viime vuonna myös joukkueelle hankitut yhtenäiset juoksupaidat. Tänä vuonna henkilökuntaa on houkuteltu mukaan viestijoukkueeseen yrityksen sähköpostin, intranetin ja sisäisen sosiaalisen median kautta. Kovakuntoinen joukkue onkin nyt kasassa ja treenaaminen kisaa varten on jo alkanut.

Hyvä fyysinen kunto on erittäin tärkeää Securitaksen työntekijöille, sillä he liikkuvat paljon työpäivän aikana ja tarvitsevat työn hoitamiseksi hyvää fyysistä kuntoa. Esimerkiksi vartija voi työpäivänsä aikana helposti kävellä jopa 15 kilometriä. Hyötyliikuntaa tulee näin monille myös työn kautta.

Työntekijöille tarjotaan paljon liikuntamahdollisuuksia

Securitas kannustaa henkilökuntaansa liikkumaan omatoimisesti myös vapaa-ajalla. Työntekijöille tarjotaan firman puolesta hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten ryhmäliikuntatunteja, fysioterapiaa, jujutsua ja bodypumpia. Pääkonttorin henkilökunnalla on käytössään vuorokauden ympäri auki oleva kuntosali ja maakunnissa on tarjolla paikallisesti sovittuja liikuntatunteja. Lisäksi aktiivisesti liikkuvia työntekijöitä palkitaan pienimuotoisesti, esimerkiksi erilaisilla yhteistyöjärjestelyillä.

”Haluamme olla mukana tällaisissa tapahtumissa, jotka kannustavat henkilöstöä liikkumaan ja kiinnittämään huomiota terveellisiin elämäntapoihin”, kertoo Balk. ”Lisäksi turvallisuushenkilöstöämme on töissä Yritysmaratonviestissä vastaamassa tapahtuman turvallisuudesta. Se tuo meille hyvää näkyvyyttä ja mahdollisuuden verkostoitua.”

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoon Campuksen opiskelijat Aurora Budeci, Mervi Hartikainen, Suvi Hattukangas, Breshna Khan ja Johanna Paananen.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)