Briefly in English

Blogi

Sydän sykähtelee Yritysmaratonviestille

Sydän sanoo bum, bum, bum ja meinaa pakahtua. Tunnen pulssini kiihtyvän uudelleen.

Suomi- iskelmäkin sen tietää, kuinka sydän voi reagoida äkillisesti ja yllättävästi ennalta arvaamattomiin tilanteisiin. Oman sydämen toimintaa ei ole aina mahdollista ennustaa oli kyse sitten rakkaudesta tai sydämen fysiologiasta, sydämen syke saattaa nousta monestakin eri syystä. Yritysmaratonviestin keskeisiä tavoitteita ovat vastuullisuus sekä osallistujien turvallisuus juoksutapahtuman aikana. Meille on tärkeää, että juoksijat kokevat olonsa turvalliseksi ja sydämet saavat sykähdellä ilosta, onnesta, rakkaudesta – ja toimivasta verenkierrosta.

Tänä keväänä Yritysmaratonviesti aloittaa yhteistyön Sydänturvan kanssa. Sydänturvan taustalla toimiva suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuontiyritys on ollut kahtena edellisenä vuotena mukana tapahtumassa. ”Olemme erittäin iloisia yhteistyön aloittamisesta. Sydänturva tuo juuri sellaista turvallisuuden tunnetta suomalaiseen arkeen, joka on myös Yritysmaratonviesti- tapahtumalle sydämen asia sanan kirjaimellisessa merkityksessä”, avaa yhteistyötä ilahtuneesti tapahtumatuottaja Lauri Ijäs.

Sydänturva on mukana tekemässä Yritysmaratonviestistä turvallista tapahtumaa. Sydänturva toimittaa tapahtuma- alueelle defibrillaattoreita eli sydäniskureita, joiden avulla varautuminen äkillisiin ja vaativiin sydäntoimenpiteisiin on mahdollista. Sydäniskurilla pyritään palauttamaan sydämen syke normaaliin rytmiin ja onkin oleellista, että laitteen käyttö aloitetaan mahdollisimman nopeasti sydänoireiden alkamisen jälkeen.

Sydänturva haluaa olla mahdollistamassa turvallista arkea kaikille suomalaisille. ”Sydäniskurimme parantavat työntekijöiden turvallisuutta tuhansissa yrityksissä ympäri Suomen ja meille on merkityksellistä parantaa vieläkin lisää yritysten varautumista”, kertoo Tuomo Peltola Sydänturvan tavoitteista. ”Liikunta lisää tunnetusti sydämen turvaa, ja Yritysmaratonviestin kumppanina lahjoitammekin jokaisesta hankitusta defibrillaattorista Lasten Liikkeen tukemiseen.”

Annetaan sydämien sykähdellä myös jatkossa ja korjataan rytmiä sydäniskurilla, jos tarve vaatii.

Bum – bum – bum.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

520 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

660 €

 

Last chance – Tämä on viimeinen hintaporras.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)