Briefly in English

Tarinat

Sydän sykähtelee Yritysmaratonviestille

Sydän sanoo bum, bum, bum ja meinaa pakahtua. Tunnen pulssini kiihtyvän uudelleen.

Suomi- iskelmäkin sen tietää, kuinka sydän voi reagoida äkillisesti ja yllättävästi ennalta arvaamattomiin tilanteisiin. Oman sydämen toimintaa ei ole aina mahdollista ennustaa oli kyse sitten rakkaudesta tai sydämen fysiologiasta, sydämen syke saattaa nousta monestakin eri syystä. Yritysmaratonviestin keskeisiä tavoitteita ovat vastuullisuus sekä osallistujien turvallisuus juoksutapahtuman aikana. Meille on tärkeää, että juoksijat kokevat olonsa turvalliseksi ja sydämet saavat sykähdellä ilosta, onnesta, rakkaudesta – ja toimivasta verenkierrosta.

Tänä keväänä Yritysmaratonviesti aloittaa yhteistyön Sydänturvan kanssa. Sydänturvan taustalla toimiva suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuontiyritys on ollut kahtena edellisenä vuotena mukana tapahtumassa. ”Olemme erittäin iloisia yhteistyön aloittamisesta. Sydänturva tuo juuri sellaista turvallisuuden tunnetta suomalaiseen arkeen, joka on myös Yritysmaratonviesti- tapahtumalle sydämen asia sanan kirjaimellisessa merkityksessä”, avaa yhteistyötä ilahtuneesti tapahtumatuottaja Lauri Ijäs.

Sydänturva on mukana tekemässä Yritysmaratonviestistä turvallista tapahtumaa. Sydänturva toimittaa tapahtuma- alueelle defibrillaattoreita eli sydäniskureita, joiden avulla varautuminen äkillisiin ja vaativiin sydäntoimenpiteisiin on mahdollista. Sydäniskurilla pyritään palauttamaan sydämen syke normaaliin rytmiin ja onkin oleellista, että laitteen käyttö aloitetaan mahdollisimman nopeasti sydänoireiden alkamisen jälkeen.

Sydänturva haluaa olla mahdollistamassa turvallista arkea kaikille suomalaisille. ”Sydäniskurimme parantavat työntekijöiden turvallisuutta tuhansissa yrityksissä ympäri Suomen ja meille on merkityksellistä parantaa vieläkin lisää yritysten varautumista”, kertoo Tuomo Peltola Sydänturvan tavoitteista. ”Liikunta lisää tunnetusti sydämen turvaa, ja Yritysmaratonviestin kumppanina lahjoitammekin jokaisesta hankitusta defibrillaattorista Lasten Liikkeen tukemiseen.”

Annetaan sydämien sykähdellä myös jatkossa ja korjataan rytmiä sydäniskurilla, jos tarve vaatii.

Bum – bum – bum.

Yritysmaratonviesti

AUTETAAN LAPSIA
LIIKKUMAAN

 • Lasten liike -viestikapulat

  Tue lasten liikuntaa ja lunasta
  joukkueellesi Lasten Liike -viestikapula!

  Osta
  Lue lisää

 • Joukkue-
  ilmoittautuminen

  460 €

  01/12/2020 – 31/1/2021
  ILMOITTAUDU

 • Lisäpalvelut

  Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
  Pöytäpenkki-setti – 50 €
  Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja 995 €

  Osta
  Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)