Briefly in English

Blogi

Stopteltat janoavat menestystä juoksuradalla sekä sen ulkopuolella

Stopteltat ovat ensimmäistä kertaa mukana Yritysmaratonviestissä, kertoo myyntijohtaja Lassi Lamminpää. Yritys on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista, ja samalla he totta kai haluavat myös tukea hyvää asiaa. Tapahtuman tuotot ohjataan Lasten Liike -yhdistyksen toimintaan. Lamminpää pitää tätä tärkeänä, ja hänen mielestään on hienoa olla mukana tukemassa tämänkaltaista toimintaa.

Stopteltat on 1980-luvulla perustettu yritys, jonka päätoimialana ovat telttojen vuokraus, kalustevuokraus, sekä tapahtumapalvelut. Stopteltat järjestää telttapalveluita Suomen suurimpiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi Flow Festivaali, Tuska Open Air Metal Festival, Pori Jazz sekä Ilosaarirock. Stopteltat työllistää ympärivuotisesti 13 henkeä ja me toimimme joka puolella Suomea.

”Me työskentelemme usein tällaisissa tapahtumissa. Välillä me myös itse osallistumme niihin, koska se parantaa työyhteisön hyvinvointia. On myös hienoa nähdä oman käden jälki tapahtumissa” kertoo Lamminpää.

”Onhan se Yritysmaratonviesti hyvää team buildingia. Se on meille pääasia, ja tuleehan siinä sivussa sitten kuntoiltuakin ”, sanoo Lamminpää.

Lamminpää arveli heidän osallistuvan kuntosarjaan mahdollisimman suurella kokoonpanolla eli kymmenen hengen joukkueella.
Lamminpää pitää menestystä väistämättömänä, tosin mestaruuslippiksiä ei ole vielä painettu.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoon opiskelijat Joonas Föhr, Samuli Klemola, Sonja Mannerluoto & Kalle Määttänen.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)