Briefly in English

Blogi

Veikkauksen lottopallon liikkumista ei pallomainen muoto estä

Töölönlahdella kirmasi 25. toukokuuta muiden juoksijoiden seassa huomiota herättävä pyöreä ja oranssi hahmo. Jalat lottopallon sisällä vaihtuivat, mutta samalla hyvällä fiiliksellä pallo kiersi juoksemassa tukea lasten liikunnalle peräti viiden osuuden verran. Yritysmaratonviestin yhteistyökumppani Veikkaus on ollut lottomaisine asusteineen tuttu näky Töölönlahdella jo vuosien ajan.

Veikkauksen tuotolla tuetaan suomalaisten liikkumista ja urheilua vuosittain noin 159 miljoonalla eurolla. Pelien tuotosta ohjataan tukea muun muassa liikuntapaikkojen rakentamiseen ja kunnostamiseen sekä tuetaan urheiluseuroja. On siis luonnollista, että myös veikkauslaiset liikkuvat paljon, ja Veikkauksella työskenteleekin suuri joukko erityisen intohimoisesti urheiluun ja liikuntaan suhtautuvia ihmisiä. Työntekijät järjestävät toisilleen ohjattuja liikuntatunteja ja lisäksi Veikkauksella on lukuisia erilaisia liikuntakerhoja pyöräilykerhosta golf-kerhoon. Veikkaus tukee henkilöstön liikkumista erilaisilla henkilöstöeduilla sekä tarjoamalla veikkauslaisille hyvät tilat liikkumiseen.

Yritysmaratonviestissä on viime vuosina nähty osana Veikkauksen joukkuetta lottopallo, joka on jaksanut fyysisistä rajoitteista huolimatta juosta osuutensa huikean kannustuksen saattelemana. Pallo ei kuitenkaan tyydy pelkästään juoksemiseen. Se on myös jumpannut, kävellyt, treenannut kuntosalilla, juossut portaita, lasketellut, hiihtänyt, joogannut sekä voimistellut. Näistä lajikokeiluista löytyy todistusaineistoa täältä.

– Hienoimmat urheiluhetket olen kokenut, kun olen pystynyt vastoin ennakko-odotuksia suorittamaan haastaviakin urheilusuorituksia. Oman tyylin löytäminen on toisinaan vaatinut kekseliäisyyttä, mutta pienellä soveltamisella tällainen pyöreä kaverikin on pystynyt vaikka mihin, lottopallo kertoo.

Lottopallon viesti niin veikkauslaisille kuin suomalaisillekin on:

– Liikunnan ei tarvitse olla aina totista touhua ja liikunnan ilon voi saavuttaa ilman huippukuntoakin.

Palloa ei ainakaan pyöreä ruumiinrakenne pidättele!

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 2 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Kuva: Veikkauksen Yritysmaratonviestin joukkueessa juoksi myös lottopallo.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.