Briefly in English

Blogi

Juoksutuloksen tallentaminen – Virtual Yritysmaratonviesti

Juoksija voi valita kolmesta (3) eri tavasta tallentaa juoksutuloksensa tapahtumapäivältä. Suosittelemme käyttämään 1. RaceConnect applikaatiota juoksutuloksen tallennukseen. Sen lisäksi tallennusvaihtoehtoina ovat 2. GPS-tiedoston lataaminen käyttämästäsi liikunta-alustasta (Garmin, Suunto, Polar jne.) tai 3. syöttää manuaalisesti juoksutulos juoksijaprofiiliisi.

1. RaceConnect applikaatio

2. GPS tiedoston lataaminen

3. Manuaalinen juoksutuloksen syöttäminen

RaceConnect tallentaa juoksutuloksen automaattisesti. GPS-tiedoston tai manuaalisen tiedon syöttämisen voit tehdä juoksupäivän aikana tai viimeistään viikon päästä tapahtumapäivästä. Liikuntasuorituksen tulee kuitenkin tapahtua tapahtumapäivän (00:00-23:59) aikana. Tapahtumapäivän ulkopuolella tehtyä suoritusta ei hyväksytä tuloslistaukseen.

 

 


1. RaceConnect

Yritysmaratonviestin ajanotto- ja tuloskumppani Ultimate Sport Service on julkaissut reaaliaikaisen virtuaali juoksusovelluksen nimeltä RaceConnect. Käyttäessäsi RaceConnectia sinun ei tarvitse käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, vaan RaceConnect lataa automaattisesti ajan ja matkan Virtual Yritysmaratonviestin tulossivulle.

Huomioithan, että RaceConnectia käyttämällä voit tehdä yhden juoksusuorituksen. Mikäli päätät applikaatiossa juoksutiedon tallentamisen ja aloitat uudestaan, niin se korvaa aikaisemman tuloksen. Jos siis haluat tehdä päivän aikana useita juoksu/kävelysuorituksia, niin käytäthän juoksutuloksen tallentamiseen GPS-tiedoston lataamista urheilukellostasi tai syötät juoksutuloksen manuaalisesti.

RaceConnect käyttää ajan- ja matkanottoon GPS-yhteyttä. Varmistathan, että sinulla on hyvä yhteys läpi suorituksen ajan, jotta juoksutulos latautuu oikein tulossivulle. Paras ratkaisu on asettaa puhelin juoksemiseen tai liikkumiseen tarkoitettuun olkavarsikoteloon.

RaceConnect on erittäin helppokäyttöinen! Se toimii sekä iPhonella että Androidilla ja sen voi ladata Appstoresta tai Google Playsta.

Avatessasi sovelluksen, muistathan käyttää omaa JuoksuID:tä (TrackerID), jonka olet saanut sähköpostitse tai joukkueen yhteyshenkilöltä. JuoksuID:n avulla juoksutietosi yhdistetään joukkueen tietoihin.

Kuinka käytän RaceConnect applikaatiota?

1. Kirjaudut sisään applikaatioon omalla JuoksuID:lläsi.

2. Tarkastat puhelimesi GPS-signaalin toimivan. Suuri signaali ikoni näyttää kuinka hyvä signaalisi on, esimerkiksi very good. Kun olet valmis aloittamaan juoksun tai kävelyn, paina Start Tracker ja aloita liikkuminen!

3. Lopetettuasi liikkumisen paina painiketta Stop Tracker, jolloin juoksutuloksen tallentaminen päättyy.

4. Painattuasi Stop Tracker voit jatkaa juoksusuoritusta painamalla Resume, esimerkiksi hetken huilitauon jälkeen. Älä kuitenkaan vaihda merkittävästi paikkaasi tai aloita liikkumista pitkän ajan jälkeen. Suorituksen päätyttyä paina Finish. Tuloksesi päivittyy automaattisesti joukkueen tietoihin, kun olet päättänyt juoksutietojen tallentamisen. Suoritus on kertaluontoinen, jos aloitat uudestaan liikkumisen, se korvaa aiemman tuloksesi.

Alla olevat neljä kuvaa havainnollistavat vasemmalta oikealle järjestyksessä vaiheita 1-4.

 


2. GPS-tiedoston lataaminen liikunta-alustasta

Voit ladata GPS-tiedoston liikunta-alustastasi suoraan juoksijaprofiiliisi. Jos haluat tehdä useita liikuntasuorituksia päivän aikana, niin tallennathan kaikki samaan liikuntasuoritukseen.

GPS-tiedoston lataaminen tukee seuraavia formaatteja: GPX, TCX ja FIT. Liikunta-alustat tarjoavat suorituksen lataamisen usein näissä muodoissa.

 

Alla esimerkkejä kuinka voit ladata tiedoston yleisimmin käytetyistä palveluista (englanniksi).

Strava

Garmin Connect

Polar Flow

Suunto Movescount

Sports Tracker

Tomtom My Sports

Jos käyttämäsi liikunta-alusta ei ole listattuna, katso alustan omista ohjeista miten saat tiedoston ladattua.

 


3. Manuaalinen juoksutuloksen syöttäminen

Juoksutuloksen voi syöttää myös manuaalisesti juoksijaprofiiliin, mikäli et halua käyttää tallentamiseen RaceConnect applikaatiota tai GPS-tiedoston lataamista. Manuaalisessa juoksutuloksen syöttämisessä kysytään juostua aikaasi (tunnit, minuutit ja sekunnit) sekä liikuttua kilometrimäärää.

Huomaathan, että GPS-laitteet eivät aina ole 100% luotettavia ajan ja matkan mittaamiseen. Halutessasi voit aina käyttää manuaalista juoksutiedon syöttämistä korvataksesi aikaisemmin syöttämäsi tuloksen. Mikäli et ole tyytyväinen esimerkiksi, RaceConnectin antamaan aikaan ja matkaan, niin syöttämällä manuaalisesti oikean tiedon saat päivitettyä juoksutuloksesi.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.