Briefly in English

Blogi

Ihmiset aloittavat juoksemisen, mutta eivät usein pysty ylläpitämään juoksurutiinia.

”Usein ihmiset aloittavat juoksuharrastuksen, mutta jostain syystä eivät onnistu ylläpitämään juoksurutiiniaan”, kertoo Virkisteri Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Riikka Ilmivalta. Treenaaminen aloitetaan usein liian kovaa ja innostus lopahtaakin jo muutamassa viikossa. Virkisterin juoksuvalmennuksen tarkoitus on herättää ihmisten kiinnostus ja ylläpitää motivaatiota juoksemiseen sekä jakaa neuvoja, miten ennaltaehkäistä loukkaantumisia.

”Koronan vuoksi erityisesti juoksijoiden määrä lenkkipoluilla on lisääntynyt”, kertoo Ilmivalta. Lisääntynyt etätyö ja kotona vietetty aika ovat herättäneet kiinnostusta ja tarvetta ulkoiluun. Etenkin juoksemisesta on tullut monelle tärkeä harrastus, ja se onkin kevään trendilaji. Moni kuitenkin kokee juoksemisen yksitoikkoiseksi, tylsäksi sekä raskaaksi. Virkisterin valmennuksen avulla juoksemisesta saa enemmän irti. Valmennus on monipuolinen ja helposti lähestyttävä kokonaisuus, josta on helppo innostua.

Ilmivalta kertoo heidän juoksuvalmennuksensa kestävän kahdeksan viikkoa. Valmennus tapahtuu etänä ja pääsääntöisesti Training Peaks -palvelun kautta, joka sisältää erilaisia harjoittelutyökaluja. Valmennukseen sisältyy treenaajan tavoitteisiin sopiva juoksuohjelma. Tavoitevaihtoehtoina on 10km tai 21km  juoksu. Lisäksi valmennukseen kuuluu 45 minuutin viikoittainen etätapaaminen, joka toteutetaan joko live-treeninä tai interaktiivisena live-luentona. Monipuolisella valmennusohjelmalla pyritään parantamaan lihaskuntoa, liikkuvuutta ja juoksutekniikkaa.

Ilmivalta kertoo, että myös yritysten taukoliikuntaa varten luotu Liikkuva Tauko -jumppakonsepti on ollut nyt niin suosittu, että siitä on päätetty tehdä versio myös peruskouluille. Ilmivalta uskoo, että taukoliikunnan avulla koululaisten vireystila paranee, oppiminen helpottuu ja ajatus kulkee selkeämmin.

Koska kaikki Virkisterin treenit toteutetaan tällä hetkellä etänä, niihin pystyy osallistumaan muutkin perheenjäsenet. Etätreenit kannustavat perheitä liikkumaan yhdessä ja jumppahetkistä on muodostunutkin monelle perheelle yhteinen ajanviete.

Artikkeli on osa yhteistyötä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.