Briefly in English

Blogi

Jo kolmatta kertaa nimikkokumppanina

Kolmatta kertaa Yritysmaratonviestiin osallistuva Laakkonen toimii tänäkin vuonna tapahtuman nimikkokumppanina. Laakkonen haluaa tukea suomalaisten liikuntaa ja terveyttä tekemällä yhteistyötä Olympiakomitean kanssa ja tukemalla Lasten Liikettä, joka mahdollistaa lapsille iltapäiväkerhotoimintaa ja liikuntamahdollisuuksia. ”Lasten Liikkeen tukeminen on tärkeä asia, iloiset ja hyvinvoivat lapset ovat tulevaisuutemme!” toteaa Laakkosen yhteyspäällikkö Carita Rönkkö.

Laakkosen joukkue on ollut mukana juoksemassa kunto- ja rentosarjoissa letkeällä fiiliksellä ja hyvällä hapella ilman kovia tulostavoitteita. Joukkue tuo mukanaan tapahtumaan Laakkosen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, joille tarjotaan mainiota vastapainoa normaaliin toimistotyöpäivään. ”Yhdessä tekeminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vaikuttaa jaksamiseen”, toteaa Rönkkö.

Tapahtuman iloinen ja aurinkoinen tunnelma ovat aina olleet tärkeässä osassa, ja Laakkosen juoksijat toivovatkin samaa myös tältä vuodelta. Hyvän fiiliksen ja tunnelman ylläpitäminen on tuloksellisuutta tärkeämpää.

Näkyvässä roolissa ovat Laakkosen mukanaan tuomat Škoda-malliston autot, joita osallistujat pääsevät ihailemaan. Lisäksi ”osastolla” on valokuvausautomaatti, jossa voi ikuistaa itsensä ja kisatunnelmansa.

Tutustu: Uusi täyden palvelun ŠKODA-liikkeesi Herttoniemessä

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.