Briefly in English

Tarinat

Jo kolmatta kertaa nimikkokumppanina

Kolmatta kertaa Yritysmaratonviestiin osallistuva Laakkonen toimii tänäkin vuonna tapahtuman nimikkokumppanina. Laakkonen haluaa tukea suomalaisten liikuntaa ja terveyttä tekemällä yhteistyötä Olympiakomitean kanssa ja tukemalla Lasten Liikettä, joka mahdollistaa lapsille iltapäiväkerhotoimintaa ja liikuntamahdollisuuksia. ”Lasten Liikkeen tukeminen on tärkeä asia, iloiset ja hyvinvoivat lapset ovat tulevaisuutemme!” toteaa Laakkosen yhteyspäällikkö Carita Rönkkö.

Laakkosen joukkue on ollut mukana juoksemassa kunto- ja rentosarjoissa letkeällä fiiliksellä ja hyvällä hapella ilman kovia tulostavoitteita. Joukkue tuo mukanaan tapahtumaan Laakkosen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, joille tarjotaan mainiota vastapainoa normaaliin toimistotyöpäivään. ”Yhdessä tekeminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vaikuttaa jaksamiseen”, toteaa Rönkkö.

Tapahtuman iloinen ja aurinkoinen tunnelma ovat aina olleet tärkeässä osassa, ja Laakkosen juoksijat toivovatkin samaa myös tältä vuodelta. Hyvän fiiliksen ja tunnelman ylläpitäminen on tuloksellisuutta tärkeämpää.

Näkyvässä roolissa ovat Laakkosen mukanaan tuomat Škoda-malliston autot, joita osallistujat pääsevät ihailemaan. Lisäksi ”osastolla” on valokuvausautomaatti, jossa voi ikuistaa itsensä ja kisatunnelmansa.

Tutustu: Uusi täyden palvelun ŠKODA-liikkeesi Herttoniemessä

Yritysmaratonviesti

AUTETAAN LAPSIA
LIIKKUMAAN

 • Lasten liike -viestikapulat

  Tue lasten liikuntaa ja lunasta
  joukkueellesi Lasten Liike -viestikapula!

  Osta
  Lue lisää

 • Joukkue-
  ilmoittautuminen

  460 €

  01/12/2020 – 31/1/2021
  ILMOITTAUDU

 • Lisäpalvelut

  Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
  Pöytäpenkki-setti – 50 €
  Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja 995 €

  Osta
  Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)