Briefly in English

Blogi

Zeropoint tarjoaa laadukkaat urheiluvaatteet liikunnalliseen elämäntapaan

Suomen Olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani Zeropoint osallistuu Yritysmaratonviestiin ja on samalla mukana tukemassa lasten liikuntaharrastuksia ja iltapäivätoimintaa.

‘’Liikunta ja urheilu on juttumme, joten on vain luontevaa laajentaa yhteiskuntavastuuta lasten liikunnan suuntaan. Samoin tiedän kokemuksesta, että lasten iltapäivät kaipaavat kipeästi kehittävää, matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Näillä perusteilla on helppo olla mukana tukemassa lasten liikettä’’, kertoo Zeropointin markkinointipäällikkö Pirita Valtonen.

Zeropoint nostaa esille liikunnan ja työpäivän aikana tapahtuvan aktiivisuuden elintärkeän roolin työkyvyn ja yleisen hyvinvoinnin ylläpidossa. Valtonen on huomannut, kuinka Yritysmaratonviesti herättelee iloisella tavalla yrityksiä näkemään liikunnan merkityksen hyvinvoinnin ylläpidossa sekä auttaa löytämään itselleen sopivimman tavan liikkua.

Kaikki Zeropointin tuotteet soveltuvat mainiosti YMV-tapahtumaan riippumatta mihin sarjaan osallistuu: jokaiselle löytyy jotain! Kompressiotrikoot sekä -sukat parantavat suoritusta ja tekevät juoksemisesta mukavampaa. Zeropointin kompressiotrikoot voittivat hiljattain puolueettoman testin, jossa verrattiin kymmentä eri merkkiä. Heidän tuotteensa koettiin laadukkaiksi, toimiviksi ja mukaviksi käyttää.

Zeropointin tuotteet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan maailman huippua. He valmistavat ainoana maailmassa kompressiovaatteita kierrätysmateriaaleista. Tavoitteena onkin, että vuonna 2021 koko mallisto on tehty sataprosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Zeropointin tuotteita voi ostaa Yritysmaratonviesti-tapahtumasta. Lisäksi yrityksellä on verkkokauppa ja tuotteita voi ostaa hyvinvarustelluista urheiluvälineliikkeistä.

”Osallistumme Yritysmaratonviestissä kilpasarjaan ja valmistaudumme treenaamalla hyvällä fiiliksellä, palautumalla kunnolla sekä käytämme tietenkin apuna omia tuotteitamme’’, kertoo Valtonen. Zeropoint kannustaa kaikkia liikunnalliseen elämäntapaan ja rohkaisee jokaista olemaan paras versio itsestään.

Zeropoint tarjoaa kaikille juoksijoille -30 % alennuksen zpcompression.fi.

KÄYTÄ KOODIA: YMV19

Koodi on voimassa tapahtumapäivään saakka. Koskee yhtä ostokertaa.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoo Campuksen opiskelijat Maarit Siimes, Lotta Veikonheimo, Konsta Heikkilä ja Severi Saari.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras on voimassa 30.9.2023 asti.

460 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti 995 €

Basic -telttapaketti 645 €

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)