Briefly in English

Blogi

Yritysmaratonviesti 2023 ehdolla vuoden yritystapahtumaksi

Yritysmaratonviesti 2023 – Suomen liikuttavin yritystapahtuma on valittu vuoden Yritystapahtuma -kategorian finalistiksi Sponsorointi & Tapahtumat ry:n järjestämässä kilpailussa. SPOT ry on itsenäinen yhteisö, jonka tavoitteena on koota yhteen alan ammattilaiset edistämään sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta, osaamista sekä arvostusta.

Kilpailussa on omat sarjansa urheilusponsoroinnille, kulttuurisponsoroinnille, yhteiskunnalliselle sponsoroinnille, paikalliselle sponsoroinnille ja henkilöstösponsoroinnille sekä omat sarjansa kuluttajille ja yrityksille suunnatuille tapahtumille. Kilpailun voittajat ja kunniamainintojen saajat julkistetaan SPOT ry:n järjestämässä gaalassa torstaina 7. maaliskuuta Helsingin Kulttuurikasarmilla.

Haluamme osoittaa suuren kiitoksen kaikille teille, jotka olette osallistuneet vuosien varrella Yritysmaratonviestiin ja tehneet tapahtumasta sekä sen fiiliksestä sen, mitä se on tänä päivänä. Samoin, erityinen kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka omalta osaltaan ovat mahdollistaneet tapahtuman järjestämisen. Tämä ehdokkuus on samalla kunnianosoitus tavoitteellemme liikuttaa suomalaisia työpaikkoja ja edistää näiden henkilöstön liikunnallista elämäntapaa. Tapahtumien tuotoilla olemme vuosien varrella pystyneet tukemaan merkittävästi lasten liikuntaa.

Olemme iloisia ja otettuja, mutta kehityksen on oltava jatkuvaa ja haluammekin nöyrällä asenteella kehittää tapahtumaa entistä paremmaksi teille, osallistujillemme. Kiitos, että olette osallistuneet Yritysmaratonviestiin ja nähdään jälleen ensi toukokuussa lähtöviivalla!

Tutustu tästä Yritysmaratonviestin ehdokaskuvaukseen ja muihin ehdokkaisiin.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

395 €

 

Super Early Bird -tarjous

Voimassa 30.6.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

395 €

 

Super Early Bird -tarjous

voimassa 30.6.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.