Briefly in English

Blogi

Olympiaurheilijat mukana juoksemassa

Veikkaus on ollut mukana Yritysmaratonviestissä aikaisempina vuosina rento- ja kuntosarjoissa. Tämän vuoden joukkueessa on mukana kolme tunnettua suomalaista urheilijaa, pikaluistelija Mika Poutala joukkueen kapteenina, naisten MM-jääkiekon hopeamitalisti Minttu Tuominen ja pikakävelijä Aku Partanen.

He ovat mukana Veikkauksen järjestämässä somekilpailussa, jonka kautta etsitään Veikkauksen joukkueisiin mahtavalla asenteella varustettuja tyyppejä. Kuka tahansa voi osallistua, ei haittaa vaikka kävelee tai kelaa pyörätuolilla. Riittää, että jättää kommentin Veikkauksen Facebook-sivujen kilpailupostaukseen. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu pareina ja joukkueisiin valitaan lopulta kahdeksan parivaljakkoa. Kaikki osallistuvat parit saavat itselleen viralliset olympiavaatteet: lippiksen, t-paidan ja shortsit, joten motivaatioita nostattavan juoksuvaatetuksen puolesta ei tarvitse huolestua.

Veikkaus tukee suomalaista liikuntaa ja urheilua yli 150 miljoonalla eurolla vuosittain. Osallistumalla Yritysmaratonviestiin Veikkaus auttaa samalla Lasten Liikettä, joka tukee alakoululaisten liikuntaa ja kerhotoimintaa sekä mahdollistaa yli 300 iltapäiväkerhon toiminnan Suomessa.  ”Haluamme, että suomalaiset liikkuvat – vauvasta vaariin”, toteaa Veikkauksen yhteyspäällikkö Ville Peltoniemi.

Töölönlahden sää on aina perinteisesti ollut aurinkoinen ja juoksijoita motivoiva. Tänä vuonna säiden haltija saa apua Veikkauksen joukkueelta, jonka tavoitteena on hymyillä kilpaa auringon kanssa ja tuottaa hyvää mieltä kaikille paikalla olijoille.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helian opiskelijat Henri Arffman, Matias Lindberg, Ilmari Tiainen & Viktor Kantele.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras on voimassa 31.1.2024 asti.

520 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti SOLD OUT

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)