Briefly in English

Blogi

Elämyksellisyys innoitti RMC:n jälleen mukaan

RMC Light & Sound on mukana Yritysmaratonviestissä toista vuotta peräjälkeen. Viime vuonna RMC vastasi tapahtuman äänentoistosta.
Tämän vuoden tapahtumaa RMC:n tiimi odottaa innolla. Etenkin viime vuoden tunnelma tempaisi yrityksen työntekijät mukaan, ja he halusivat mielellään jatkaa yhteistyötä. Tiimi lähteekin jatkamaan hyvän tunnelman sekä yhteishengen luomista tapahtumaan aivan kuin edellisenäkin vuonna.

‘’Tavoitteena on yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollistaa onnistunut tapahtuma, josta on iloa osallistujille ja myös konkreettista hyötyä yhteiskunnallisesti.’’, kertoo RMC Light & Soundin tekninen tuottaja Johanna Haapajärvi.

RMC pyrkii omalla toiminnallaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia. He ovat jo useamman vuoden ajan tukeneet vähävaraisia perheitä asiakkaiden joululahjoihin käytettävillä rahoilla. Myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia on tuettu.

He haluavat jatkaa työhyvinvoinnin edistämistä sekä kannustaa oman alan työntekijöitä kiinnittämään huomiota työhyvinvointiin ja omaan jaksamiseen. Yrityksen työhyvinvointi ja -virkistyspäivät vietetään usein hauskan liikunnan, kuten kuplafutiksen merkeissä.

RMC tarjoaa yrityksille räätälöityjä palveluja, joihin kuuluvat erilaiset valo-, ääni- ja kuvaratkaisut. ‘’Lähes 40 vuoden mittaisella matkalla olemme olleet monessa mukana, messuista festivaaleihin, yleisötilaisuuksiin ja tv-toteutuksiin. Tänä päivänä olemme erikoistuneet korkeatasoisiin seminaareihin ja yritysjuhliin.’’, kertoo Haapajärvi.

Yhtenä nousevana trendinä Haapajärven pitää yritystilaisuuksissa työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Tämä on Haapajärven mukaan positiivinen suuntaus, joka toivottavasti jää tapahtuma-alan piiriin.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoon Campuksen opiskelijat Konsta Heikkilä, Severi Saari, Maarit Siimes ja Lotta Veikonheimo.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)