Briefly in English

Blogi

Eazybreak – Olympiakomitean yhteistyökumppani ja mukana jo kolmatta kertaa tekemässä hyvää

”Yritysmaratonviestissä on monta hyvää asiaa, ja olemme olleet yhteistyökumppaneina aikaisempinakin vuosina”, aloittaa Eazybreakin toimitusjohtaja Antti Känsälä.

”Yritysmaratonviesti on aurinkoinen, iloinen tapahtuma ja siellä on aina hauska käydä ja tavata tuttuja. On mukavaa päästä ulkoilemaan ja liikkumaan sekä saada meidän jengille mukava päivä. Tärkeimpänä kuitenkin on, että lapsille kanavoidaan rahaa, ja itse kolmen lapsen isänä se on lähellä sydäntä”, kertoo Känsälä.

Eazybreak Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen kasvuyritys, joka on mullistanut työsuhde-edut mobiilipalvelullaan. Yrityksessä työskentelee 11 henkilöä, ja toimisto sijaitsee Helsingissä. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta, ja työhyvinvointi sekä jaksaminen on yritykselle kaikki kaikessa. Eazybreak on se helpoin tie lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuihin.

Eazybreakin henkilöstölle järjestetään paljon myös sellaisia aktiviteetteja, joita ei välttämättä muuten tulisi omalla ajalla tehtyä, kuten surffaamista ja sukeltamista. Heillä on myös käytössä liikuntaedut, ja lisäksi heille järjestetään kuukausilounaita sekä pieniä juttuja arjessa. ”Ehkä isoimpana juttuna kuitenkin on, että töissä on hauskaa ja työntekijät haluavat tulla töihin”, toteaa Känsälä.

Eazybreak on Yritysmaratonviestin yhteistyökumppani ja mukana vauhdittamassa Lasten Liikettä jo kolmatta kertaa Yritysmaratonviestissä, ja heidän kokemuksensa mukaan tapahtuma kasvaa koko ajan. Aurinkoinen sää on suosinut vuodesta toiseen, joten kovat on odotukset tulevaa tapahtumapäivää ajatellen. Tänä vuonna ei valmistauduta tapahtumaan sen erikoisemmin, ei ole mitään tiukkaa treeniohjelmaa. ’’Työyhteisöstämme osallistuu kahdeksan hengen joukkue kuntosarjaan. Tavoitteenamme on, että kaikki pääsevät maaliin hymyssä suin”, naurahtaa Känsälä.

”Tapahtuma on superhauska yhdessäolopäivä, ja kukaan ei ole mukana pelkästään juoksemisen ilosta. Päästään yhdessä tekemään ja olemaan, se on mukava pikku pysähdys kevätkiireen keskellä”, Antti Känsälä kiteyttää.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoon opiskelijat Jasmine Andersen, Niina Järvinen, Heleena Manninen & Tiia Ranto.

 

 

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

460 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

590 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)