Briefly in English

Blogi

Sydänturva – meistä välitetään ja me välitämme

Sydänturva on tänäkin vuonna turvaamassa Töölönlahden Yritysmaratonviestin (17.9.2021) osallistujia, kannustajia ja tukijoukkoja. Annetaan sydämien sykähdellä – tunteet vievät ja saavat sydämemme pamppailemaan, milloin mistäkin. Urheilutapahtuma saa aikaan sykähtelyä joukkuetoverin kannustuksesta, onnistumisista, yhteenkuuluvuudesta ja ylpeydestä omaa joukkuetta kohtaan. Jopa tapahtumajärjestäjien ja katsojien sydämiin välittyvät kisareitin varrelta tunnepurkaukset. Meillä on tärkeä asia, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi – osallistujien sydämet saavat pakahtua riemusta ja ilosta, sillä Sydänturva on turvaamassa. Meistä välitetään ja me välitämme!

Tavoitteenamme on olla vastuullinen toimija ja luoda turvalliset olosuhteet jokaiselle osallistua hyväntekeväisyysjuoksutapahtumaan. Erityisesti korona-ajan seurauksena turvallisuus ja hygienia ovat korostuneet entisestään niin tapahtumissa kuin muissakin ympäristöissä.

– Yhteistyökumppanuuden jatkuminen oli sekä meidän että Sydänturvan suurena intressinä. Olemme iloisia, että jatkossakin pääsemme yhdessä turvaamaan suomalaisten työyhteisöjen sydämiä sekä jakamaan tietoisuutta sen tärkeydestä, kertoo tapahtumapäällikkö Lauri Ijäs.

Sydänturvan taustalla on asiantunteva suomalainen tiimi, jolla on markkinajohtajan kokemus defibrillaattoreiden parissa toimisesta.

– Olemme sydämellisesti iloisia, että saamme olla taas tapahtumassa mukana turvaamassa juoksijoiden sydämiä! Yritysmaratonviesti on hieno tapahtuma ja sopii arvomaailmaltaan täydellisesti yhteen Sydänturvan kanssa, pääsemme tekemään hyvää varmistamalla juoksijoiden sydänturvallisuuden ja samalla tukemaan lasten liikuntaa, iloitsee Teemu Piispanen Sydänturvalta.

Tapahtumapäivänä toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan Sydänturvan pisteeseen, jossa on luvassa hauska kilpailu ja mahdollisuus testata miten helppoa defibrillaattorin käyttö on – jokainen meistä osaa ja pystyy käyttämään defibrillaattoria tarvittaessa!

Onko teidän yrityksenne sydänturvallisuus ajan tasalla? Hankkimalla sydäniskurin Sydänturvan verkkokaupasta tuet samalla suomalaisten lasten harrastustoimintaa. Jokaisesta ostetusta sydäniskurista Sydänturva tukee Lasten Liike toimintaa 100 eurolla. Kampanja-aika on 31.10.2021 asti voimassa.

Siirry Sydänturvan verkkokauppaan

Muista käyttää kampanjakoodia YMV2021 ostoskorissa, jotta lasten liikunnan tuki huomioidaan.

Nähdään syyskuussa Töölönlahdella!

#pelastetaanyhdessäelämä

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
20.5.2022

Lasten liike -viestikapula

Tue lasten liikuntaa ja lunasta
Yritysmaratonviestiin joukkueellesi
Lasten Liike -viestikapula!

Osta
Lue lisää

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras vaihtuu 28.02.2022.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
Pöytäpenkki-setti – 50 €
Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja loppuunmyyty
Juoksuvaatteet – Uutuus!
Painotuotteet – Uutuus!

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)