Briefly in English

Blogi

Sydänturva – meistä välitetään ja me välitämme

Sydänturva turvaa sydämemme kisapäivänä

Sydänturva on tänäkin vuonna turvaamassa Töölönlahden Yritysmaratonviestin (20.5.2022) osallistujia, kannustajia ja tukijoukkoja. Annetaan sydämien sykähdellä – tunteet vievät ja saavat sydämemme pamppailemaan, milloin mistäkin. Urheilutapahtuma saa aikaan sykähtelyä joukkuetoverin kannustuksesta, onnistumisista, yhteenkuuluvuudesta ja ylpeydestä omaa joukkuetta kohtaan. Jopa tapahtumajärjestäjien ja katsojien sydämiin välittyvät kisareitin varrelta tunnepurkaukset. Meillä on tärkeä asia, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi – osallistujien sydämet saavat pakahtua riemusta ja ilosta, sillä Sydänturva on turvaamassa. Meistä välitetään ja me välitämme!

Tavoitteenamme on olla vastuullinen toimija ja luoda turvalliset olosuhteet jokaiselle osallistua hyväntekeväisyysjuoksutapahtumaan.

– Yhteistyökumppanuuden jatkuminen oli sekä meidän että Sydänturvan suurena intressinä. Olemme iloisia, että jatkossakin pääsemme yhdessä turvaamaan suomalaisten työyhteisöjen sydämiä sekä jakamaan tietoisuutta sen tärkeydestä, kertoo Yritysmaratonviestin viestintäpäällikkö Elina Vastakoski.

Sydänturvan taustalla on asiantunteva suomalainen tiimi, jolla on markkinajohtajan kokemus defibrillaattoreiden eli sydäniskurien parissa toimisesta.

– Olemme sydämellisesti iloisia, että saamme olla taas tapahtumassa mukana turvaamassa juoksijoiden sydämiä! Yritysmaratonviesti on hieno tapahtuma ja sopii arvomaailmaltaan täydellisesti yhteen Sydänturvan kanssa, pääsemme tekemään hyvää varmistamalla juoksijoiden sydänturvallisuuden ja samalla tukemaan lasten liikuntaa, iloitsee Teemu Piispanen Sydänturvalta.

Tervetuloa Sydänturvan pisteelle tapahtumapäivänä

Tapahtumapäivänä toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan Sydänturvan pisteeseen, jossa on mahdollisuus tutustua sydäniskureihin ja testata miten helppo sen käyttö on – jokainen meistä osaa ja pystyy käyttämään sydäniskuria tarvittaessa!

Hanki sydäniskuri ja tue lasten harrastustoimintaa

Onko teidän yrityksenne sydänturvallisuus ajan tasalla? Hankkimalla sydäniskurin Sydänturvan verkkokaupasta tuet samalla suomalaisten lasten harrastustoimintaa. Jokaisesta kampanjan aikana ostetusta sydäniskurista Sydänturva tukee Lasten Liike toimintaa 100 eurolla. Tämän lisäksi sydäniskurin ostaja saa vielä 100 euroa alennusta omasta ostoksesta! Kampanja-aika on 30.10.2022 asti voimassa.

Siirry Sydänturvan verkkokauppaan

Muista käyttää kampanjakoodia YMV2022 ostoskorissa, jotta lasten liikunnan tuki huomioidaan.

Nähdään toukokuussa Töölönlahdella!

#pelastetaanyhdessäelämä

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Super Early Bird voimassa on 4.6.2023 asti.

349 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti 995 €

Basic -telttapaketti 645 €

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)