Briefly in English

Blogi

Sydänturva – meistä välitetään ja me välitämme

Sydänturva turvaa sydämemme kisapäivänä

Sydänturva on tänäkin vuonna turvaamassa Töölönlahden Yritysmaratonviestin (20.5.2022) osallistujia, kannustajia ja tukijoukkoja. Annetaan sydämien sykähdellä – tunteet vievät ja saavat sydämemme pamppailemaan, milloin mistäkin. Urheilutapahtuma saa aikaan sykähtelyä joukkuetoverin kannustuksesta, onnistumisista, yhteenkuuluvuudesta ja ylpeydestä omaa joukkuetta kohtaan. Jopa tapahtumajärjestäjien ja katsojien sydämiin välittyvät kisareitin varrelta tunnepurkaukset. Meillä on tärkeä asia, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi – osallistujien sydämet saavat pakahtua riemusta ja ilosta, sillä Sydänturva on turvaamassa. Meistä välitetään ja me välitämme!

Tavoitteenamme on olla vastuullinen toimija ja luoda turvalliset olosuhteet jokaiselle osallistua hyväntekeväisyysjuoksutapahtumaan.

– Yhteistyökumppanuuden jatkuminen oli sekä meidän että Sydänturvan suurena intressinä. Olemme iloisia, että jatkossakin pääsemme yhdessä turvaamaan suomalaisten työyhteisöjen sydämiä sekä jakamaan tietoisuutta sen tärkeydestä, kertoo Yritysmaratonviestin viestintäpäällikkö Elina Vastakoski.

Sydänturvan taustalla on asiantunteva suomalainen tiimi, jolla on markkinajohtajan kokemus defibrillaattoreiden eli sydäniskurien parissa toimisesta.

– Olemme sydämellisesti iloisia, että saamme olla taas tapahtumassa mukana turvaamassa juoksijoiden sydämiä! Yritysmaratonviesti on hieno tapahtuma ja sopii arvomaailmaltaan täydellisesti yhteen Sydänturvan kanssa, pääsemme tekemään hyvää varmistamalla juoksijoiden sydänturvallisuuden ja samalla tukemaan lasten liikuntaa, iloitsee Teemu Piispanen Sydänturvalta.

Tervetuloa Sydänturvan pisteelle tapahtumapäivänä

Tapahtumapäivänä toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan Sydänturvan pisteeseen, jossa on mahdollisuus tutustua sydäniskureihin ja testata miten helppo sen käyttö on – jokainen meistä osaa ja pystyy käyttämään sydäniskuria tarvittaessa!

Hanki sydäniskuri ja tue lasten harrastustoimintaa

Onko teidän yrityksenne sydänturvallisuus ajan tasalla? Hankkimalla sydäniskurin Sydänturvan verkkokaupasta tuet samalla suomalaisten lasten harrastustoimintaa. Jokaisesta kampanjan aikana ostetusta sydäniskurista Sydänturva tukee Lasten Liike toimintaa 100 eurolla. Tämän lisäksi sydäniskurin ostaja saa vielä 100 euroa alennusta omasta ostoksesta! Kampanja-aika on 30.10.2022 asti voimassa.

Siirry Sydänturvan verkkokauppaan

Muista käyttää kampanjakoodia YMV2022 ostoskorissa, jotta lasten liikunnan tuki huomioidaan.

Nähdään toukokuussa Töölönlahdella!

#pelastetaanyhdessäelämä

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

425 €

 

Early Bird -tarjous

Voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

425 €

 

Early Bird -tarjous

voimassa 31.7.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 85 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium Telttapaketti 995 €

Telttapaketti  675 €

Pöytäpenkki -setti 80 €

Huom. Telttapaketit EIVÄT sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

Huomioithan, että ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisäpalveluiden hintoihin alv. 14 – 24 %.