Briefly in English

Blogi

Paraurheilijat valmiina Yritysmaratonille

 

Suurhamari

Paralympiakomitea osallistuu kolmannen kerran Yritysmaratonviestiin muutaman viikon kuluttua. Joukkue on koostunut joka vuonna yrityskumppaneista, paralympiaurheilijoista sekä Paralympiakomitean henkilökunnasta. Päivä on ollut sopivan epämuodollinen kiinnostaviin kohtaamisiin ja mukavaan yhdessäoloon. Aurinkokin on joka vuosi lämmittänyt!

”Tavoitteena on olla hyytymättä ensimmäiseen Linnunlaulun mäkeen!”

– Matti Suur-Hamari, paralumilautailija

Paralympiakomitean joukkueen viestin avaa tänä vuonna kaksi maailmanmestaruutta paralumilautailussa voittanut Matti Suur-Hamari.

-Kun kilpailukausi on ohi, niin on ilo osallistua tällaisiin tapahtumiin. Hauska tavata ihmisiä erilaisessa ympäristössä ja kisailu tuo aina hauskaa rentoutta. Tavoitteena on olla hyytymättä ensimmäiseen Linnunlaulun mäkeen, Suur-Hamari nauraa.

Marraskuussa Paralympakomitean pääsihteerinä aloittaneella Tero Kuorikoskella on edessä ensimmäinen Yritysmaratonviesti.

-Olen kuullut tapahtumasta paljon positiivista ja kumppaneiden kanssa on ollut mukava todeta, että toukokuussa tavataan rennommissa merkeissä. Yritysmaratonviestissä yhdistyy monta tärkeää asiaa, kun saamme luonnikkaalla tavalla yritykset ja urheilijat samaan tapahtumaan. Pidän myös tärkeänä sitä, että vammaisurheilijat näkyvät eri tapahtumissa, pelkästään läsnäolokin vie yhdenvertaisempaa liikuntaa ja urheilua eteenpäin. Odotan innokasta kannustusta ja lennokkaita keskusteluja maratonin aikana, Kuorikoski maalailee.

Yritysmaratonin jälki-ilmoittautuminen on vielä auki, joten vielä ehditte mukaan tapahtumaan. Ilmoittautumiseen pääsee TÄSTÄ.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras on voimassa 31.1.2024 asti.

520 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti SOLD OUT

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)