Briefly in English

Blogi

Ilmoittautuminen käy kuumana

ymv-banneri-logoilla-laakkonen-bmwBMW Yritysmaratonviestin ilmoittautuminen lähes ruuhkautui talvilomaviikoilla 8 ja 9. Mukana tapahtumassa on jo yli 250 joukkuetta ja samalla tahdilla tapahtuma on menossa kohti uutta osallistujaennätystä. Liekkö syy ilmoittautumisryntäykselle ollut Lahden MM-hiihtojen mitalisade ja menestys!

Viestikapulaa Yritysmaratonviestissä vaihtavat mm. viimeisimmäksi ilmoittautuneet Kone, Barona, Arctia, Berggren, Hanken, Kaupanliitto, Clas Ohlson, Fira ja monia muita!

Jo vuoden 2016 viestissä mukana ollut Clas Ohlson ilmoitti vuoden 2017 tapahtumaan yhteensä neljä joukkuetta,

”Viime vuonna intranettiin tuli ilmoitus, että Clas Ohlson osallistuu jälleen Yritysmaratonviestiin, niin pistimme työntekijöille kyselyn, olisiko kiinnostusta lähteä mukaan. Ei kestänyt kauaA ennen kuin meillä oli WhatsApp-ryhmä täynnä osallistujia!”, kertoo Clas Ohlson Turun Forumin myymäläpäällikkö Tomas Vähä-Koskela osallistumisinnokkuudesta.

”Jouduimme jopa karsimaan Yritysmaratonin osallistujista henkilöitä pois, jotta saimme Turun alueen kolme myymälää pidettyä auki. Tämä taitaa yksinkertaisuudessaan kertoa hyvästä tiimihengestä!” , jatkaa Vähä-Koskela.

”Meillä on todella hyvä työviihtyvyys, ja jokainen tukee toista – porukalla lähdemme parantamaan viime vuoden aikoja. Viime vuoden maraton oli todella hauska, vaikka reisissä tuntui monta päivää sen jälkeen. Tämän vuoden maraton tulee olemaan vieläkin parempi. Kyllä se huomataan kun Turku tulee paikalle!”, summaa Vähä-Koskela tavoitteet.

Jos oma joukkueenne ei ole vielä ilmoittautunut tapahtumaan, tee joukkueilmoittautuminen TÄÄLLÄ.

Huomioitahan, että osallistujia sinun ei tarvitse vielä tietää. Pääset täydentämään joukkueen tietoja aina huhtikuun 2017 loppuun asti. BMW Yritysmaratonviesti juostaan 19.5.2017 Töölönlahdella Helsingissä.

Viime vuoden mahtaviin tunnelmiin pääset tapahtumavideoltamme:

[wpvideo N2XKyNUu]

 

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

460 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

590 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)