Briefly in English

Blogi

Fazer Food Services tarjoaa merkittävän hyvinvointilisän sopimusasiakkailleen

Hyvinvoinnin edistäminen on yhteistyötä isolla Y:llä. Suomen Aktiivisin Työpaikka 2018 -kilpailun pääyhteistyökumppanuus on meille erinomainen mahdollisuus auttaa asiakasyrityksiämme menestymään. Tänä vuonna tarjoamme heille Olympiakomitean SAT-kartoitusprosessin veloituksetta, kiteyttää yritysasiakkuuksien johtaja Kristian Helanne.

Hän toteaa yhteistyön Olympiakomitean kanssa vaikuttavan maanlaajuisesti. Pääsääntöisesti sopimusravintoloitsijana toimivan ruokailupalveluyritys Fazer Food Servicesin lähes 600 ravintolassa tarjoillaan päivittäin 130 000 lounasta noin 3 300 ammattilaisen voimin. Asiakkaita ovat niin yritykset, yhteisöt, päiväkodit, koulut, oppilaitokset ja palvelutalot kuin valtion virastot ja kuntien laitokset.
– Missiomme mukaisesti tarjoamme ruokaa, jolla on merkitys, mutta samalla haluamme aktiivisesti olla mukana vaikuttamassa hyvinvointikokonaisuuteen, liikunta, ravinto ja lepo. Hyvin ajankohtainen eri tulokulmia yhdistävä osio on mm. aivojen hyvinvoinnin tukeminen, Helanne sanoo.

Hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen kehittämisen tueksi Fazer Food Services tarjoaa tänä vuonna sopimusasiakkailleen veloituksetta SAT-kartoitusprosessin, joka mahdollistaa myös Suomen Aktiivisin Työpaikka 2018 -kilpailuun osallistumisen.
– Prosessi on työpaikkaliikunnan käytäntöjen kartoittamiseen kehitetty konkreettinen työkalu, joka sisältää sähköisen kyselyn, yhteenvetoraportin ja palautetilaisuuden. Palautetilaisuuteen osallistuvat sekä Olympiakomitean henkilöstöliikunnan asiantuntija että Fazer Food Servicesin asiakkuuspäällikkö. Näin asiakasyritys saa hyvinvoinnin käytäntöjen kehittämisen tueksi toimenpidesuosituksia ja ohjeita niin työpaikkaliikunnasta kuin terveellisestä ravinnosta.

Kuulostaa vastustamattoman hyvältä tarjoukselta – ja sellaiseksi se on ymmärrettykin! Helanne joutuu vielä hillitsemään nimien julkistamista muotoillessaan alkuvuonna tehtyjen tarjousten saamaa vastaanottoa.
– Voimme sanoa saaneemme loistavan vastaanoton suomalaista yhteiskuntaa laajasti edustavilta merkittäviltä tahoilta. Oletettavaa on, että Suomen Aktiivisin Työpaikka 2018 -kilpailun taso tulee olemaan kova.

Mukana myös Yritysmaratonviesti-yhteistyökumppanina
Kevään Yritysmaratonviestissä Töölönlahdella 25.5. Fazer Food Servicesillä on monta roolia.
Sopimusasiakkaita innostetaan mukaan tarjoamalla heille osallistuminen iloiseen työhyvinvointi-iltapäivään, tapahtumapaikalla toteutetaan kaikille avoin myyntipiste, ennakkoon osallistujat voivat tilata kana-, kinkku- ja vegaaniset vaihtoehdot sisältäviä piknik-kasseja ja tietysti mukana on oma viestijoukkue!
– Haastoin oman tiimini asiakkuuspäälliköt mukaan ja treenikausi on menossa. Osallistumissarjaa ei tosin ole vielä valittu, kilpasarjassa tuskin ollaan, naureskelee Helanne.

Hyvinvoinnin edistäminen hyväntuulisesti ja yhteistoimin tuo merkittävää etua koko yhteiskunnalle.

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)