Briefly in English

Virtual Yritysmaratonviesti 21.5.2021

MIKÄ ON

VIRTUAL YRITYSMARATONVIESTI

Se on vastauksemme koronapandemian eristämille työyhteisöille, joille haluamme tarjota mahdollisuuden yhteisölliseen ja vastuulliseen liikuntatapahtumaan. Tämän vuoden ilmoittautuminen sisältää sekä Virtual Yritysmaratonviestin että Töölönlahden Yritysmaratonviestin, joten juoksemisen iloa lasten liikunnan puolesta on tarjolla tuplasti enemmän!

Juoksijat voivat kerätä joukkueelleen kilometrejä milloin tahansa tapahtumapäivän aikana (perjantaina 21. toukokuuta 2021) ja mikä parasta – missä vain! Liikkuminen ei ole paikkaan sidottu, joten joukkueen jäsenet voivat liikkua tilanteen mukaan, joko yksin tai yhdessä. Liikuttua kilometrimäärää ei ole rajattu, tavoitteena kuitenkin on kerätä yhdessä vähintään maratonmatkan verran eli 42,2 kilometriä!

INFO

Yhdessä joukkueessa voi olla enimmillään 10 juoksijaa. Tämä on sama maksimimäärä kuin Töölönlahden Yritysmaratonviestissä ja tulokset ovat näin vertailukelpoisempia keskenään.

Virtual Yritysmaratonviestissä kaikki joukkueet juoksevat samassa sarjassa. Jokaisella joukkueella on oma tulossivu, jossa on joukkue- ja juoksijakohtaiset juoksutiedot.

Juoksijat voivat vapaasti vaihtua joukkueessa Virtual Yritysmaratonviestin ja syyskuun Yritysmaratonviestin välissä.

Ilmoittautumisen jälkeen yhteyshenkilö saa sähköpostin, jonka kautta hän hallitsee Töölönlahden Yritysmaratonviestin ilmoittautumista. Lähetämme jokaiselle ilmoittautuneelle joukkueelle erikseen sähköpostin koskien Virtual Yritysmaratonviestiä.

JUOKSUTULOKSEN

TALLENTAMINEN

Juoksija voi valita kolmesta (3) eri tavasta tallentaa juoksutuloksensa tapahtumapäivältä. Helpoin tapa on 1. RaceConnect applikaatio, jonka lisäksi voit ladata 2. GPS-tiedoston käyttämästäsi liikunta-alustasta (Garmin, Suunto, Polar jne.) tai 3. syöttää manuaalisesti tuloksen juoksijaprofiiliisi.

1. RaceConnect applikaatio 2. GPS tiedoston lataaminen 3. Manuaalisesti tietojen syöttäminen

RaceConnect tallentaa juoksutuloksen automaattisesti. GPS-tiedoston tai manuaalisen tiedon syöttämisen voit tehdä juoksupäivän aikana tai viimeistään viikon päästä tapahtumapäivästä. Liikuntasuorituksen tulee kuitenkin tapahtua tapahtumapäivän (00:00-23:59) aikana. Tapahtumapäivän ulkopuolella tehtyä suoritusta ei hyväksytä tuloslistaukseen.

Lue lisää juoksutuloksen tallentamisesta

OSALLISTUMALLA

TUET LASTEN LIIKETTÄ

Lasten Liike on Suomen Olympiakomitean ja koko liikuntayhteisön yhteinen ponnistus lasten ja nuorten liikunnallisen harrastustoiminnan lisäämiseksi. Lasten Liike -tunnus kertoo laadukkaasta ja kaikille avoimesta toiminnasta.

Harrastukset lisäävät tutkitusti niin psyykkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia. Hyvistä syistä huolimata enemmistö lapsista liikkuu terveytensä ja kehityksensä kannalta liian vähän.

Unelmamme on tarjota jokaiselle lapselle liikunnallinen harrastus ja tehdä tylsästä iltapäivästä päivän paras hetki!

Pelkästään vuosina 2017–19 järjestettyjen Yritysmaratonviestien tuotolla 30 000 lasta on voinut osallistua maksuttomiin liikunnallisiin Lasten Liike -iltapäiväkerhoihin.

Tänä vuonna Yritysmaratonviestin tuotolla tuetaan jälleen lasten liikuntaa!

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
17.5.2024 | TÖÖLÖNLAHDEN PUISTO

Piknik-kassit

Kana piknik-kassi 75 €

Vegaani piknik-kassi 75 €

Tarkka sisältö julkaistaan keväällä 2024.

Yhdessä piknik-kassissa on ruoka-annokset viidelle (5) henkilölle. Sisältää servetit ja ekologiset ruokailuvälineet. Piknik-kassit toimitetaan tapahtuma-alueelle, josta ne ovat noudettavissa klo. 11:00 – 13:00 välillä tapahtumapäivänä.

Piknik-kassit

Joukkue-
ilmoittautuminen

Hintaporras on voimassa 31.1.2024 asti.

520 €

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti SOLD OUT

Pöytäpenkki -setti 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)