Briefly in English

Info

JUOKSEMISEN ILOA

Töölönlahdella

Suomen suurin yritysliikuntatapahtumaa vietetään perjantaina 17.5.2024 Helsingin Töölönlahden puistossa järjestyksessään jo 14. kerran. On täydellinen hetki haastaa kollegasi, koko työyhteisösi tai jopa asiakkaasi mukaan yhteisölliseen ja energisoivaan päivään.

Tapahtuma sopii kaikille, oli kyseessä sitten kilpailuhenkisempi joukkue tai rennompi osallistuminen hauskoilla tiimiasuilla maustettuna.

Ilmoittautuminen on avoinna Yritysmaratonviesti 2024 ja voit jo nyt varmistaa joukkueesi osallistumisen tai valita haluamasi lisäpalvelut. Juoksijat voi lisätä joukkueeseen myöhemmässä vaiheessa!

ILMOITTAUDU MUKAAN

MIKÄ ON

YRITYSMARATONVIESTI

Yritysmaratonviesti sai alkunsa vuonna 2009, kun Kuntoliikuntaliitto järjesti yrityksille viestijuoksukisan osana Kuntofestivaalit nimistä tapahtumaa. Kuntofestivaalin, entiseltä nimeltään Työpaikkaliikunnan festivaalin, historia ulottuu vuoteen 1995, jolloin Turussa järjestettiin ensimmäinen yksipäiväinen pelkästään työpaikkaliikkujille

Ensimmäisessä Yritysmaratonviestissä  vuonna 2009 oli mukana 21 innokasta joukkuetta. Reitti on pysynyt samana läpi vuosien, sillä jo silloin reitti kiersi Töölönlahden ympäri. Vuonna 2024 Yritysmaratonviesti laajentui ensimmäistä kertaa uudelle paikkakunnalle – Tampereelle.

Nykyään Yritysmaratonviestin järjestää Suomen Olympiakomitean liiketoimintayksikkö yhteistyössä tapahtuman yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteena on tuottaa hyvänmielen juoksutapahtuma, jossa yhteisöllisyys ja liikkuminen ovat keskiössä.

Kuinka viesti etenee?

Yritysmaratonviestissä maksimissaan 10 hengen joukkueet juoksevat viestimuodossa noin maratonmatkan 42km ympäri Töölönlahtea. Osuuksia on yhteensä 19 ja yksi osuus Töölönlahden ympäri on noin 2km pitkä.

Yritysmaratonviestissä joukkueet saavat vapaasti päättää juoksujärjestyksestä. Tämä tarkoittaa, että voitte itse määrittää, miten jaossa olevat 19 osuutta jaetaan joukkueen jäsenten kesken – etukäteisilmoitusta juoksujärjestyksestä ei tarvita. On myös mahdollista, että sama juoksija juoksee useampia kierroksia peräkkäin. Viestinvaihto tapahtuu vaihtoalueella, jossa juoksija antaa viestikapulan seuraavalle juoksijalle. Tässä tapahtumassa viestikapula on vapaavalintainen – se voi olla aivan mitä tahansa!

Tapahtuma sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Matkan voi juosta vauhdilla, hölkätä tai vaikkapa kävellä. Joukkueen yhteyshenkilö valitsee joukkueelle sopivan sarjan rento-, kunto- tai kilpasarjasta. Juoksureitille lähtö tapahtuu yhteislähtönä ja kaikissa sarjoissa on sama kierrosmäärä ja matka.

TAPAHTUMAVIDEO

Tutustu Yritysmaratonviestin yhteisölliseen tunnelmaan katsomalla aiempia tapahtumavideoita Töölönlahden tunnelmista! Yritysmaratonviestistä löytyy runsaasti materiaalia YouTubesta ja sosiaalisesta mediasta joko meidän tileiltämme tai etsimällä #yritysmaratonviesti.

Yritysmaratonviesti 2023 | Official Aftermovie

Yritysmaratonviesti 2022 | Official Aftermovie

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA

TAMPERE

460 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

HELSINKI

590 €

 

Hintaporras on voimassa 30.4.2024 asti.

Joukkueosallistuminen.

Max. 10 henkilöä per joukkue

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Piknik-kassit 75 €

Lasten Liike -viestikapula 100 €

Premium -telttapaketti SOLD OUT

Basic -telttapaketti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 645 €

Pöytäpenkki -setti Helsinki SOLD OUT, Tampere jäljellä 75 €

Huom. Telttapaketit eivät sisällä joukkueosallistumista.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)