Briefly in English

Yritysmaratonviesti

JUOKSEMISEN ILOA

Töölönlahdella

YRITYSMARATONVIESTI

26.5.2023

ILMOITTAUDU MUKAAN

MIKÄ ON

YRITYSMARATONVIESTI

Yritysmaratonviesti sai alkunsa vuonna 2009, kun Kuntoliikuntaliitto järjesti yrityksille viestijuoksukisan osana Kuntofestivaalit nimistä tapahtumaa. Ensimmäisessä Yritysmaratonviestissä oli mukana 21 reipasta joukkuetta. Reitti on pysynyt samana läpi vuosien, sillä jo silloin reitti kiersi Töölönlahden ympäri.

Nykyään Yritysmaratonviestin järjestää Suomen Olympiakomitean liiketoimintayksikkö yhteistyössä tapahtuman yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteena on tuottaa hyvänmielen juoksutapahtuma, jossa yhteisöllisyys ja liikkuminen ovat keskiössä.

Yritysmaratonviestin tuotoilla tuetaan vuosittain lasten liikuntaa Lasten Liike -hankkeen kautta.

Kuinka viesti etenee?

Yritysmaratonviestissä 5-10 hengen joukkueet juoksevat viestimuodossa noin maratonmatkan 42km ympäri Töölönlahtea. Osuuksia on yhteensä 19 ja yksi osuus Töölönlahden ympäri on noin 2km pitkä. Joukkue voi itse vapaasti päättää miten matka juostaan joukkueen jäsenten kesken. Joukkueet kantavat viestin ajan mukanaan vapaavalintaista viestikapulaa.

Tapahtuma sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Matkan voi juosta vauhdilla, hölkätä tai vaikka kävellä. Joukkueen yhteyshenkilö valitsee joukkueelle sopivan sarjan rento-, kunto- tai kilpasarjasta. Juoksureitille lähtö tapahtuu yhteislähtönä.

TAPAHTUMAVIDEO

Tutustu Yritysmaratonviestin yhteisölliseen tunnelmaan katsomalla viime vuoden (2022) tapahtumavideo Töölönlahden tunnelmien keskeltä! YouTubesta ja vanhemmista sosiaalisen median julkaisuistamme löydät myös aikaisempien vuosien tapahtumavideoita sekä runsaasti kuvia Yritysmaratonviestistä.

Tule mukaan teidän työyhteisöllänne ja nähdään toukokuussa Töölönlahdella!

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 28.2.2023 asti.

560 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti LOPPUUNMYYTY
Pöytäpenkki-setti 75 €

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)