Briefly in English

Lasten liike

LAPSET TARVITSEVAT TUKEA

ENEMMÄN KUIN KOSKAAN

Yritysmaratonviesti on Suomen suurin työpaikkajuoksutapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran Helsingin Töölönlahdella toukokuussa 2022. Hyväntekeväisyystapahtuman tuotot ohjataan Lasten Liike -harrastustoimintaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriön liikkumissuositusten mukaan 7–17-vuotiaiden tulisi liikkua vähintään tunti viikon jokaisena päivänä. Suosituksista huolimatta vain noin kolmasosa lapsista liikkuu riittävästi oman terveytensä ja kehityksensä kannalta.

Tuki lasten ja nuorten liikuntaharrastuksille on lahja lasten tulevaisuudelle. Parhaimmillaan harrastus voi sytyttää kipinän, joka kantaa pitkälle ja voi muuttaa jopa koko elämän.

Mielestämme jokainen lapsi on harrastuksen arvoinen, ja siksi tuemme lasten harrastustoimintaa edistävää Lasten Liikettä!

OSALLISTUMALLA TUET

LASTEN LIIKUNTAA

Lasten Liike on Suomen Olympiakomitean ja koko liikuntayhteisön yhteinen ponnistus lasten ja nuorten liikunnallisen harrastustoiminnan lisäämiseksi. Lasten Liike -tunnus kertoo laadukkaasta ja kaikille avoimesta toiminnasta.

Yritysmaratonviestin tuotoilla tuetaan paikallisia yhdistyksiä kouluttamaan ohjaajia, varustehankintoja, maksuttomien harrastusryhmien perustamista ja vähävaraisten lasten harrastamista.

Haluamme, että jokainen lapsi saa harrastaa iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kiitos, kun olette mukana tukemassa.

Liikutetaan yhdessä lapsia!

Mikä Lasten Liike?

Lue lisää

Yritysmaratonviesti

OSALLISTUMALLA TUET LASTEN LIIKUNTAA
26.5.2023

Tulokset

Vuoden 2022 live-tulokset löytyvät täältä!

2022 Tulokset

Joukkue-
ilmoittautuminen 26.5.2023

Hintaporras voimassa 31.1.2023 asti.

520 €

Ilmoittaudu

Lisäpalvelut

Premium-telttapaketti 995 €
Basic-telttapaketti 645 €
Pöytäpenkki-setti 75 €

Sydäniskurit 100 € alennuksella 30.10.2022 saakka koodilla YMV2022.

Osta
Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)