Briefly in English

Tarinat

Yritysmaratonviesti kasvaa – nimikkokumppaniksi BMW

bmwyritysmaratonviesti

BMW, Veljekset Laakkonen Oy ja Yritysmaratonviesti aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen työikäisen väestön suorituskykyä. BMW on vuoden 2017 Yritysmaratonviestin nimikkokumppani ja tapahtuman nimi muuttuu BMW Yritysmaratonviestiksi.

”BMW symboloi ennen kaikkea korkeaa suorituskykyä ja ajamisen iloa. Olemme mukana Yritysmaratonviestissä innostamassa ja kannustamassa suomalaisia yrityksiä nostamaan suorituskykyään liikunnallisen ilon kautta, kertoo Veljekset Laakkonen Oy Espoon BMW toimipisteen johtaja Jouni Jokinen. ”Haluamme olla mukana voimakkaasti kasvavassa työhyvinvointitapahtumassa, joka tuo eri alan toimijat kilvoittelemaan leikkimielisessä viestissä”, täsmentää Jokinen.

Yritysmaratonviesti on yksi Suomen suurimmista b2b-liikunta- ja hyvinvointitapahtumista. Vuoden 2016 Yritysmaratonviesti liikutti 400 joukkuetta ja 4000 työikäistä Töölönlahdella Helsingissä. Yritysmaratonviestissä eri yritysten ja työyhteisöjen joukkueet juoksevat noin maratonin mittaisen viestin kahden kilometrin osuuksissa. Yksi osuus on yksi kierros ympäri kauniin Töölönlahden.

”On mahtavaa, että BMW ja Laakkonen lähtevät mukaan yhteistyöhön, joka liikuttaa yhä kasvavassa määrin paitsi suomalaista työikäistä väestöä, mutta myös lapsia,” kertoo Samuli Vasala Uuden Olympiakomitean liiketoimintayksiköstä. Yritysmaratonviestin tuotosta ohjataan varoja lasten liikunnalliseen iltapäiväkerhotoimintaan.

BMW Yritysmaratonviestin järjestää Suomen Olympiakomitea ja Valo, jotka yhdistyvät 1.1.2017 alkaen yhdeksi uudeksi Olympiakomiteaksi. Jatkossa uusi Olympiakomitea vastaa suomalaisen liikuntakulttuurin keskeisistä sisällöistä huippu-urheilusta kaikkien suomalaisten liikuttamiseen. BMW Yritysmaratonviesti liikuttaa työpaikkoja Helsingin Töölönlahdella 19.5.2017.

Tapahtumaan pääsee ilmoittautumaan TÄSTÄ.

Yritysmaratonviesti

AUTETAAN LAPSIA
LIIKKUMAAN

 • Lasten liike -viestikapulat

  Tue lasten liikuntaa ja lunasta
  joukkueellesi Lasten Liike -viestikapula!

  Osta
  Lue lisää

 • Joukkue-
  ilmoittautuminen

  460 €

  01/12/2020 – 31/1/2021
  ILMOITTAUDU

 • Lisäpalvelut

  Piknik-kassit (Kana & Kasvis) – 60 €
  Pöytäpenkki-setti – 50 €
  Telttapaketit (Basic & Premium) – 645 € ja 995 €

  Osta
  Lue lisää

(Ilmoittautumishintoihin lisätään alv. 10 % ja lisätuotteiden hintoihin alv. 14 – 24 %.)