AIKATAULU JA INFO

BMW Yritysmaratonviesti juostaan perjantaina 24.5.2019 kello 13.00 alkaen. Tapahtuman juoksunumeroiden jako alkaa kello 9.00.

Alustava aikataulu ensi vuoden Yritysmaratonviestiin julkaistaan talven aikana.

TAPAHTUMAINFO

Ilmoittautuminen

Yritysmaratonviestiin ilmoittautuminen tapahtuu TÄÄLTÄ. Ilmoittautuminen on auki tapahtumaan alkuun asti tai niin kauan kun joukkuepaikkoja on jäljellä.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ostaa joukkueellenne myös All inclusive paketteja. Lisää lisäpalveluita tulossa myyntiin syksyn aikana.

Juoksujärjestys ja -osuudet

Yritysmaratonviestissä on 19 osuutta, joista jokainen on noin 2km pitkä. Yksi osuus on yksi kierros vastapäivään ympäri Töölönlahden. Reitti on merkattu hyvin.

Juoksujärjestys 19 osuudelle on täysin joukkueenne päätettävissä eli juoksijat voivat vuorotella kuten haluavat. Suosittelemme kuitenkin pohtimaan järjestyksen ennakkoon, jotta joukkueenne jäsenet tietävät milloin valmistautua juoksemaan. Omia osuuksia ei tarvitse juosta peräkkäin eikä juoksujärjestystä tarvitse ilmoittaa tapahtuman järjestäjälle.

Otathan kuitenkin huomioon, että kaikki juoksijat ovat oltava kirjattuna ilmoittautumisjärjestelmäämme ennen tapahtumaa! Tapahtumapäivänä tehdyistä muutoksista veloitamme 10EUR/muutos.

 

Juomapisteet

Amfiteatterilla vaihtoalueen välittömässä läheisyydessä on juomapiste, jossa on tarjolla urheilujuomaa ja vettä. Lisäksi kierroksen puolivälissä sijaitsee juomapiste osuudella oleville juoksijoille.

Järjestyshäiriöt

Järjestyshäiriötilanteissa käänny lähimmän tapahtumajärjestäjän puoleen, jonka tunnistat STAFF-paidasta. Tapahtuma-alueella toimii lisäksi järjestyksenvalvojia, joiden puoleen voi kääntyä tarvittaessa. Heidät tunnistaa keltaisesta järjestyksenvalvojaliivistä.

Kahvila

Fazerin kahvila palvelee juoksijoita tapahtumatorilla Hesperian puistossa.

Kisa/tapahtumatoimisto

Yritysmaratonviestin järjestäjiin saat yhteyden parhaiten sähköpostitse yritysmaratonviesti @ olympiakomitea.fi

Tapahtumapäivänä kisatoimisto sijaitsee tapahtuma-alueella Hesperian puistossa Oopperan amfiteatterin läheisyydessä. Kisatoimisto on avoinna klo 9.00 – 18.30 välisenä aikana tapahtumapäivänä.

Kisatoimistosta:

 • voit noutaa joukkueen materiaalit sis. juoksunumerot klo 9.00 – 12.00 tapahtumapäivänä
 • voit tehdä PAKOLLISET viimehetken muutokset joukkueen kokoonpanoon klo 9.00 – 11.30 (Huom. tapahtumapäivänä tehtyjen muutosten hinta 10€, maksu tasarahalla käteisellä. Lisämaksutta juoksijat voi ilmoittaa ilmoittautumisjärjestelmäämme 30.4.2019 asti)
 • saat neuvontaa
 • voit seurata juoksun tuloksia

Kuvaaminen ja kuvien käyttö

Tapahtumasta julkaistaan kuvia Facebook- ja Instagram -sivuillamme. Tapahtuman järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaaleille.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Tapahtumalle ei ole varattu erikseen pysäköintipaikkoja. Järjestäjä suosittelee tulemaan tapahtumapaikalle julkisilla kulkuvälineillä tai käyttämään Finlandia-talon parkkihallia.

Helsingin keskustasta on matkaa Oopperan amfiteatterille noin 2km. Keskustasta Töölönlahdelle ja amfiteatterille liikennöivät mm. raitiovaunut 1, 2, 4 ja 10 sekä useat linja-autot. Pysäkin nimi on Oopperatalo. Pasilan juna-asemalta on matkaa amfiteatterille reilu 2 km. Pasilasta liikennöi esimerkiksi raitiovaunu 2.

Löytötavarat

Löytötavaroita voit tiedustella  tapahtumapäivänä kisatoimistostamme. Löytyneet tavarat voit toimittaa lähimmälle tapahtumajärjestäjälle, jonka tunnistat STAFF-paidasta.

Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi tiedustella puhelimitse numerosta 045 657 6866 tai sähköpostite osoitteesta yritysmaratonviesti @ olympiakomitea.fi

Ensiapu

Tapaturman tai sairauskohtauksen sattuessa käänny lähimmän tapahtumajärjestäjän puoleen, jonka tunnistat STAFF-paidasta tai keltaisesta liikenteenohjaajaliivistä!

Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita heti yleiseen hätänumeroon 112.

Tapahtuma-alueella amfiteatterin läheisyydessä on ensiapupiste ja tapahtumassa liikkuu ambulanssi sekä ensiapupyörä. Joka toisella liikenteenohjaajalla juoksureitin varrella on lisäksi ensiaputarvikkeet pienempien vammojen hoitamiseen.

Narikka ja pukeutumistilat

Vartioitu maksuton narikka sekä pukeutumistilat sijaitsevat tapahtuma-alueella Mannerheimintien suunnalla ja ovat auki klo 9.00 -18.30 välisenä aikana.

Numerot

Jokaisella joukkueen jäsenellä on henkilökohtainen numerolappu, jossa takana on ajanottochip. Jokaisen juoksijan on pidettävä numerolappu kiinnitettynä juoksupaidan etupuolelle.

HUOM. Ilman juoksunumeroa ei joukkueenne eikä yksittäinen juoksija saa aikaa.

Osallistujat

Yritysmaratonviestiin osallistuvat joukkueet löydät TÄÄLTÄ.

Palkinnot

Yritysmaratonviestissä palkitaan jokaisen sarjan parhaat joukkueet. Lisäksi palkitaan parhaiten pukeutunut ja kannustanut joukkue kannustuspalkinnolla.

Piknik-alue

Joukkueet voivat tehdä itselleen piknik-alueelle oman huoltopisteen esimerkiksi viltein ottaen huomioon seuraavat seikat:

 • Tapahtuma-alueelle ei saa pystyttää telttoja, beach flageja, banderolleja tai muita vastaavia rakennelmia. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden poistaa tapahtuma-alueelta tapahtuman järjestelyjä häiritsevät teltat ja somisteet
 • Vaihtoalueen ympäristö ja amfiteatteri varataan juoksijoille ja pidetään avoimena
 • Kevyen liikenteen väylät tulee pitää auki
 • Tapahtuma-alueella ei saa käyttää kertakäyttögrillejä tai sytyttää mitään muuta avotulta
 • Rankkasateella osallistujia suositellaan viemään kaikki ylimääräinen tavara ilmaiseen narikkaan tapahtuma-alueelle
 • Roskat ja jätteet viedään tapahtuma-alueen roska-astioihin. Tapahtuma-alue ja sen kaunis juoksuympäristö pyritään pitämään siistinä!

Reitti / Tapahtuma-alue

Yritysmaratonviestin reitti kulkee ympäri Töölönlahtea vastapäivään. Yksi osuus on noin 2km pitkä. Reittiä ei ole virallisesti mitattu ja siksi se ei ole virallinen maratonmatka. Reitin voi juosta tai kävellä.

Tapahtuma-alueen löydät Kansallisoopperan takaa amfiteatterin välittömässä läheisyydessä.

Aluekartta PP

Sarjat

Yritysmaratonviestissä on valittavana kolme eri sarjaa joukkueen kunnon ja fiiliksen mukaan:

Kilpasarja

 • Sopii hyvää aikaa tavoitteleville joukkueille
 • Tavoiteaika on alle 3 h
 • Joukkue saa itse päättää juoksujärjestyksen

Kuntosarja

 • Tavoitteena juoksu, jossa osallistujat tekevät parhaansa
 • Tavoiteaika on 3-5 h
 • Joukkue saa itse päättää joukkueen juoksujärjestyksen

Rentosarja

 • Rentosarja sopii kaikille kuntotasosta riippumatta
 • Tavoitteena hyvä tiimihenki kruunattuna joukkueen yhtenäisillä asuilla sekä tunnuslauseilla/kannustuksilla
 • Tavoiteaika alle 5h
 • Joukkue saa itse päättää joukkueen juoksujärjestyksen
 • Rentosarjassa juoksijoita voi olla enemmän kuin 10.
 • Huom! Jos haluat ilmoittautua rentosarjaan yli 10 hengen joukkueella, ostathan ”lisäjuoksijan” ilmoittautumisen yhteydessä.

Kannustuspalkinto

 • Kannustuspalkinto jaetaan parhaalle kannustusjoukolle. Valinnan perusteena joukkueen panos kannustamiseen ja asuihin
 • Kannustuspalkinto jaetaan kaikkien sarjojen kesken huolimatta siitä, minkä sarjan joukkuetta kannustusjoukko tsemppaa!

Sarjan muutos

Ilmoittautumisen yhteydessä saamienne tunnusten kautta, voitte muuttaa joukkueenne sarjaa aina tapahtumaviikolle asti.

Suihku

Tapahtuman peseytymistilat löytyvät Töölön kisahallilta osoitteesta Paavo Nurmen kuja 1c. Kerrothan kisahallin infossa, että olet Yritysmaratonviestin osallistuja. 

Tapahtumatori

Yritysmaratonviestin tapahtumatorilla Hesperian puistossa esittäytyvät tapahtuman yhteistyökumppanit.

Vakuutus ja vastuu

Kukin osallistuja / yritys huolehtii itse osallistujan vakuutuksesta. Järjestäjän puolesta on tapahtumaa koskeva vastuuvakuutus. Arvioi aina oman terveydentilasi perusteella juoksutapahtuman soveltuvuus itsellesi. Älä juokse, jos tunnet alkamassa olevan sairauden (esim. flunssa) tai tiedät, ettet ole palautunut riittävästi edellisestä sairaudesta.

Keskeytä juoksu, mikäli tunnet jonkin seuraavista oireista: lisääntyvä rintakipu, voimakas hengenahdistus, huimaus tai pyörryttävä olo, kova pohjekipu tai muu hälyttävä oire. Tapahtuman toimijoilla on oikeus keskeyttää juoksu, jos he tekevät huomion hätätilanteeseen viittaavasta merkistä.

Viestikapula ja vaihtoalue

Yritysmaratonviestiin osallistuvilla joukkueilla on oltava mukanaan vapaavalintainen viestikapula, joka on vaihdettava juoksijalta toiselle merkityllä vaihtoalueella. Sama juoksija voi tosin juosta halutessaan useamman osuuden peräkkäin.

WC

Tapahtumatorilla Oopperan amfiteatterin läheisyydessä on noin 20 bajamajaa ja lisäksi Töölön Kisahallin vessat ovat osallistujien käytössä. Oopperatalon vessat EIVÄT ole tapahtuman käytössä.

 


 

Yritysmaratonviestin yhteyshenkilörekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Suomen Olympiakomitea ry
Valimotie 10, 00380, Helsinki
y-tunnus 0202238-5
09348121
info@olympiakomitea.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Helin
Valimotie 10, 00380 Helsinki
+358 50 356 7234
anu.helin@olympiakomitea.fi

Rekisterin nimi

Suomen Olympiakomitean järjestämän Yritysmaratonviestin yhteyshenkilörekisteri.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Tietoja käytetään Yritysmaratonviestistä viestimiseen ja tiedottamiseen. Nimeä käytetään myös henkilökohtaisen juoksunumeron luomiseen juoksutapahtumaa varten.

Rekisterin tietosisältö

Yritys, yhteyshenkilön ja juoksijoiden nimet, sukupuoli, sähköposti ja puhelinnumero
Säännönmukaiset tietolähteet
Tietoja kertyy, kun osallistujat itse luovuttavat tietonsa yhteyshenkilörekisteriin, joko uutiskirjeen tilaamalla tai ilmoittautumalla Yritysmaratonviestiin.

Tietolähteenä

Ultimate Sport Service kirjautumisalusta, jossa rekisteröidytään Yritysmaratonviestiin ja viestitään uutiskirjeen tai sms-viestin muodossa tapahtumaan liittyvistä asioista.

Tietojen päivittäminen

Osallistujien tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen. Yhteyshenkilöiden, jotka ovat antaneet luvan säilyttää tiedot järjestelmässä vastaavia ilmoittautumisia varten säilytetään rekisterissä.

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja eteenpäin vaan niitä käytetään vain tarkoituskohdan mukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei säilytetä manuaalisesti. Tiedot on tallennettu sähköisesti ja ne on suojattu asianmukaisesti eikä siihen pääse käsiksi kuin rekisteriä hoitavat henkilöt.