Paraurheilijat valmiina Yritysmaratonille

 

Suurhamari

Paralympiakomitea osallistuu kolmannen kerran Yritysmaratonviestiin muutaman viikon kuluttua. Joukkue on koostunut joka vuonna yrityskumppaneista, paralympiaurheilijoista sekä Paralympiakomitean henkilökunnasta. Päivä on ollut sopivan epämuodollinen kiinnostaviin kohtaamisiin ja mukavaan yhdessäoloon. Aurinkokin on joka vuosi lämmittänyt!

”Tavoitteena on olla hyytymättä ensimmäiseen Linnunlaulun mäkeen!”

– Matti Suur-Hamari, paralumilautailija

Paralympiakomitean joukkueen viestin avaa tänä vuonna kaksi maailmanmestaruutta paralumilautailussa voittanut Matti Suur-Hamari.

-Kun kilpailukausi on ohi, niin on ilo osallistua tällaisiin tapahtumiin. Hauska tavata ihmisiä erilaisessa ympäristössä ja kisailu tuo aina hauskaa rentoutta. Tavoitteena on olla hyytymättä ensimmäiseen Linnunlaulun mäkeen, Suur-Hamari nauraa.

Marraskuussa Paralympakomitean pääsihteerinä aloittaneella Tero Kuorikoskella on edessä ensimmäinen Yritysmaratonviesti.

-Olen kuullut tapahtumasta paljon positiivista ja kumppaneiden kanssa on ollut mukava todeta, että toukokuussa tavataan rennommissa merkeissä. Yritysmaratonviestissä yhdistyy monta tärkeää asiaa, kun saamme luonnikkaalla tavalla yritykset ja urheilijat samaan tapahtumaan. Pidän myös tärkeänä sitä, että vammaisurheilijat näkyvät eri tapahtumissa, pelkästään läsnäolokin vie yhdenvertaisempaa liikuntaa ja urheilua eteenpäin. Odotan innokasta kannustusta ja lennokkaita keskusteluja maratonin aikana, Kuorikoski maalailee.

Yritysmaratonin jälki-ilmoittautuminen on vielä auki, joten vielä ehditte mukaan tapahtumaan. Ilmoittautumiseen pääsee TÄSTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s